*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Eden Hazard skal stå øverst på ønskelista til Real Madrid melder The Guardian. Her er spiller med John Terry i bakgrunnen. FOTO: NTB scanpix Foto: Franck Fife (Afp)

Jürgen Klopp vil endre på ting i Liverpool og Eden Hazard er ønsket i Madrid.

Dagens rykter starter med at Manchester United-fansen kan gni seg litt i hendene ettersom Daily Star melder at Arsene Wenger ikke prøvde å kjøpe Anthony Martial ettersom han var sikker på at Monaco ikke ville selge spisstalentet.

Videre i Manchester United melder Daily Express at Ashley Young sier at han ikke tar inn over seg at Louis van Gaal sa: «ikke en Neymar» om hans kvaliteter.

Everton og Tottenham vurderer bud på den italienske forsvareren Andrea Ranocchia fra Inter melder Talksport.

Chelsea har ikke åpnet all verden i Premier League, nå skriver Metro at londonklubben ser på mulighetene for å kjøpe Yacine Brahimi fra Porto.

L'Equipe skriver at Alexandre Lacazette har havnet på kant med klubben og at det kan åpne for at Arsenal kan hente spissen.

Victor Valdes har ikke helt fått den fortsettelsen han hadde håpet på etter at han forlot Barcelona. Valdes var sterkt ryktet bort i sommer, men ble værende på Old Trafford tross at det var dårlig stemning mellom han og trener Louis van Gaal. Nå skriver ESPN at både Chelsea og Liverpool er ute etter keeperen.

West Bromwich gjør seg klar til å by 3,5 millioner pund for Birminghams 19 år gamle Demarai Gray melder Daily Telegraph.

Jürgen Klopp sier han vil gjøre slutt på Liverpools overgangskomite dersom han blir Liverpool-trener, skriver Daily Mail.

Siste av rykter å melde om er at The Guardian melder at Real Madrid kan prøve seg på Eden Hazard. Dersom det skjer, skal også Cristiano Ronaldo eller Gareth Bale forsvinne fra Madrid.

Helt til slutt er det verdt å ta med seg at tidligere Tottenham-flopp Roberto Soldado «favorittmarkerte» en tweet fra Tottenhams offisielle Twitter-konto som bekrefter at teknisk direktør Franco Baldini har forlatt sin rolle...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag