*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV SPURS: Tottenham skal vøre interessert i å hente Sofiane Boufal i januar. Foto: Denis Charlet (Afp)

Vil kjøpe «den nye Eden Hazard».

Det er managerne som for øyeblikket får mest oppmerksomhet på ryktebørsen i disse dager. I helgen forsvant både Brendan Rodgers og Dick Advocaat fra Premier League, og spekulasjonene om hvem deres erstattere blir er for fullt i gang.

En rekke engelske medier er enige om at tidligere Borussia Dortmund-manager Jürgen Klopp er den store favoritten til å ta over den ledige managerjobben i Liverpool. Liverpool Echo, The Guardian og The Times mener tyskeren vil signere på en treårskontrakt med Merseyside-klubben.

For Sunderland sin del, er det ventet at tidligere West Ham-sjef Sam Alladyce vil få tilbud om å bli lagets nye manager, skriver The Mirror.

Chelsea gikk mandag ut og foreløpig fredet Jose Mourinho etter en marerittstart på sesongen for den regjerende seriemesteren. Ifølge London Evening Standard, blir portugiseren værende i sjefsstolen så lenge de klarer å komme blant topp fire i ligaen.

Så går vi over på spillerne.

Tottenham planlegger å legge inn et bud på Lille-spiller Sofiane Boufal som også kalles «den nye Hazard», skriver London Evening Standard. Det er ventet at Spurs må bla opp over 15 millioner pund for 22-åringen.

Inter skal være klare til å selge japanske Yuto Nagatomo når overgangsvinduet igjen åpner i januar. Ifølge det italienske nettstedet TMW skal engelske klubber som West Bromwich, Crystal Palace og Leicester være mulige kjøpere.

Arsenal skal være interessert i å hente tidligere Chelsea-spiller Gokhan Tore i januar, melder Daily Express. Tore spiller for øyeblikket for Besiktas i den tyrkiske ligaen hvor han har imponert. London-klubben må imidlertid vente seg konkurranse fra Newcastle som skal være svært nære med å legge inn et bud på 23-åringen.

Real Madrid-spiss Karim Benzema skal ha sagt at han er lei av å bli bytet ut hele tiden, melder spanske AS. Engelske Independent benytter trolig derfor anledningen til å nevne at 27-åringen de siste årene har vært sterkt koblet til Arsenal.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.