*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Victor Valdes kan være på vei til Newcastle. Foto: Oli Scarff (Afp / NTB scanpix)

Går det endelig mot klubbskifte for Manchester United-keeperen?

13.10.15 10:05

Victor Valdes' mareritt i Manchester United kan se ut til å få en snarlig slutt. I alle fall om vi skal tro avisen Daily Star. De hevder nemlig at Newcastle ønsker å hente spanjolen som erstatter for Tim Krul, som mister resten av sesongen med en korsbåndskade.

Chelsea og Jose Mourinho har jaktet Dynamo Kiev-spiller Andriy Yarmolenko en stund. Og ryktene om en mulig overgang dempes nok ikke med det første, etter at Mourinho var til stede for å se vingen spille landskamp for Ukraina mot Spania, melder Independent.

Alexis Sanchez er i ferd med å bli den best betale spilleren i Arsenal. Klubben skal også innlede kontraktsforhandlinger med Mesut Özil, melder Daily Mail.

West Bromwich er ute etter forsterkninger, og de har sett seg ut Malaga-spiller Ignacio Camacho. Midtbanespilleren har akkurat returnert etter en skadeperiode, melder Birmingham Mail.

Southampton er interessert i å tilby manager Ronald Koeman en ny kontrakt. Klubbens eneste bekymring er om Koeman blir tilbud jobben som landslagssjef for Nederland, melder Daily Mail.

Arsene Wenger jakter ny unggutt, og han skal nå ha sendt speidere til Nederland for å se på Ajax-spiller Riechedly Bazoer, melder Daily Mirror.

Manchester United skal være interessert i Napolis Jorginho. Det er Calciomercato.com som melder om interessen for midtbanespilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag