*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

BLIR HAN I CHELSEA? Eden Hazard kobles til Real Madrid.

BLIR HAN I CHELSEA? Eden Hazard kobles til Real Madrid. Foto: Julian Finney (Getty Images)

Er Eden Hazard på vei bort fra Chelsea?

Eden Hazard har hatt en noe tøff start på årets Premier League-sesong for Chelsea, men det skal ikke hindre Real Madrid fra å være interessert i å hente den lille belgieren til den spanske hovedstaden, skriver The Sun. Det ble heller ikke færre spekulasjoner rundt en mulig overgang etter at Hazard nylig «likte» et bilde på Instagram som fortalte at han kunne være på vei til La Liga-klubben.

Juventus-direktør Giuseppe Marotta hevder at Liverpool la inn et bud på Claudio Marchisio i sommer, skriver The Guardian. Juve valgte imidlertid å takke nei til tilbudet fra Merseyside-klubben, samt flere bud på Paul Pogba.

Både Valencia og Barcelona skal være interessert i å hente Radamel Falcao som for øyeblikket er på lån hos Chelsea, skriver spanske Sport. Låneoppholdet hos Chelsea skal i utgangspunktet vare frem til sommeren, men nå hevder flere medier at spilleren håper å forlate London allerede i januar.

Victor Valdes kommer til å forlate Manchester United i januar, avslører spillerens agent til Radio Marca. Ifølge The Guardian har forholdet mellom Valdes og manager Louis van Gaal blitt så dårlig at keeperen ikke får lov til å sette foten sin i United-garderoben. Derfor er det kanskje ikke så rart at Valdes nå vil forlate Manchester så fort det lar seg gjøre.

Juventus skal være enig med Chelsea om en overgang for Juan Cuadrado, melder Gazzetta dello Sport. Colombianeren er for øyeblikket på lån hos den italienske storklubben, men Juventus skal være villig til å bla opp 22 millioner euro for å gjøre overgangen permanent.

Det er knyttet stor spenning til hva Pep Guardiola skal gjøre de kommende sesongene. Bayern München-managerens kontrakt med den tyske storklubben går ut til sommeren, og nylig skal han ha sagt at det er «kjedelig» å bli værende i en klubb for lenge, skriver The Mirror.

Carlo Ancelotti var blant dem som ble nevnt som en mulige erstatter for Brendan Rodgers i Liverpool etter at sistnevnte fikk sparken. Merseyside-klubben ansatte imidlertid Jürgen Klopp og nå avslører Ancelotti at Liverpool aldri tok kontakt med ham, skriver Goal.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.