RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

FAVORITT: Pep Guardiola er en av favorittene til å overta managerjobben i Chelsea, dersom Jose Mourinho får sparken.
FAVORITT: Pep Guardiola er en av favorittene til å overta managerjobben i Chelsea, dersom Jose Mourinho får sparken. Foto: Kerstin Joensson (Ap / NTB scanpix)
Pep Guardiola kan ersatte Jose Mourinho som Chelsea-manager.

Det er mye snakk rundt Jose Mourinho om dagen, så også på ryktebørsen.

Dersom Chelsea sparker den populære manageren, skal representanter for Mourinho allerede ha startet arbeidet med å skaffe ham ny jobb. Paris Saint-Germain og Inter er aktuell for Mourinho, melder Independent.

En sentral person for Ligue 1-klubben Monaco skal ha uttalt at klubben har gjort et fremstøt på å sikre seg Mourinho, melder Sport.

Ifølge The Sun seiler Pep Guardiola opp som favoritt til å overta etter Mourinho på Stamford Bridge, dersom han får sparken.

Leicester-manager Claudio Ranieri tror ikke det er så mange klubber som har råd til å hente klubbens toppscorer, Jamie Vardy. Spissen har blitt koblet med en overgang til selveste Real Madrid, melder Leicester Mercury.

Andre Villas-Boas vurderer å hente Radamel Falcao på lån til Zenit St. Petersburg, melder The Telegraph. 29-åringen har hatt en tung periode etter at han kom til Chelsea i sommer.

Wayne Rooney rangerer lagkamerat Chris Smalling som en av verdens tre beste midtstoppere, ifølge Manchester Evening News.

Andros Townsend vil få lov til å forlate Tottenham i januar. Det er nok ikke mange Tottenham-supportere som feller tårer på grunn av det. Crystal Palace-stjerne Yannick Bolasie skal være ønsket som erstatter/forsterkning dersom Townsend blir borte, melder The Sun.

Dele Alli har vært i glimrende form for Tottenham i høst. Nå skal Paris Saint-Germain ha kastet seg inn i kampen om å sikre seg 19-åringens underskrift, melder One MK.

Dersom Victor Valdes får lov til å forlate Manchester United i januar, skal han ha et sterkt ønske om å fortsette karrieren i Premier League, melder Evening Standard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere