RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET: Edinson Cavani kan ende opp i Chelsea.
ØNSKET: Edinson Cavani kan ende opp i Chelsea. Foto: Benoit Tessier (Reuters / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Chelsea og Manchester United er noen er klubbene som ser etter forsterkninger i januarvinduet.

Chelsea ser på mulighetene til å hente Edinson Cavani til klubben. Londonklubben ønsker å forsterke laget med spissen fra Paris Saint-Germain i januarvinduet, melder Le10sport.

Charlie Austin var jaktet av mange i det forrige overgangsvinduet, men spissen valgte å bli værende i Queens Park Rangers. Nå skal Aston Villa ha et ønske om å gjøre et fremstøt på spissen, melder Daily Telegraph.

Graziano Pelle har vært i strålende form for Southampton denne sesongen. Det har fått Juventus til å sjekke mulighetene for å signere italieneren, melder Daily Mail.

Samme avis melder at Juventus også kommer til å sjekke mulighetene til å bringe Chelseas midtbanespiller Oscar til klubben, men at italienerne mest sannsynlig vil slite med å kunne betale det londonklubben krever for brasilianeren.

Manchester United skal ha et ønske om å forsterke seg offensivt i januarvinduet. Nå har Old Trafford-klubben sett seg ut Matt Ritchie fra Bournemouth som en mulig forsterker, melder Daily Mail.

Daniele Rugani er ute i kulda i Juventus. Det har fått Arsenal til å fatte interesse for forsvarsspilleren. Også Manchester United skal være interessert i 21-åringen, melder Independent.

Ifølge Daily Mirror slipper Dimitri Payet å operere ankelskaden sin, og han kan være tilbake i spill allerede i januar. Enner Valencia kan også være tilbake i spill på samme tid, melder samme avis.

Sebastian Giovinco kan ende opp i Barcelona, melder Rai Sport via Marca. Den italienske spissen er for tiden under kontrakt med MLS-klubben Toronto FC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere