Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET HER OG DER: Bayern München-stjernen Thomas Müller.
ØNSKET HER OG DER: Bayern München-stjernen Thomas Müller. Foto: John Sibley (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Storovergangene står i kø. PL-klubbene er på spissjakt.

Kontraktsforhandlingene mellom Thomas Müller (26) og Bayern München går trått.

Mens den tyske mesterklubben har begynt diskusjonene om nye avtaler med Jérôme Boateng og David Alaba, har de ikke lykkes med å få Müller til å gjøre det samme.

Ifølge Kicker skal 26-åringen ha avslått å snakke om bedre kontraktsbetingelser. Bayern ønsker å forlenge avtalen til 2020 eller 2021 (den nåværende gjelder til juni 2019) og gi Müller et solid lønnshopp.

Men spilleren selv ser ut til å ville bruke interessen fra Manchester United for hva den er verdt, og har avvist arbeidsgiverens framstøt.

Kanskje blir den tyske angriperen hentet inn som erstatter for Wayne Rooney (30) en gang i framtida. The Sun kan nemlig rapportere at Rooney er blitt tilbudt å avslutte karrieren i den kinesiske superligaen.

Arsenal forbereder et januarbud på Inter-spissen Mauro Icardi (22), skal vi tro Tuttosport. Argentineren står med imponerende 27 mål på 48 kamper i Serie A.

(artikkelen fortsetter under bildet)

LYTTER TIL TILBUD? Inter-angriper Mauro Icardi.

En erstatter for skadde Francis Coquelin kan også være på vei inn til Emirates.

Daily Mail trekker fram Bayer Leverkusen Lars Bender (26) og William Carvalho (23) fra Sporting Lisboa som de heteste navnene på innkjøpslista til The Gunners i januar.

Cristiano Ronaldo (30) figurerer ofte i ryktespalta for tida, og dagen i dag er ikke noe unntak.

Men dersom Real Madrid-stjernen ender opp med å flytte på seg, er Paris Saint-Germain et mer sannsynlig neste stopp enn Manchester United, hevder Daily Telegraph.

Dessuten sier spillerens agent ifølge Canal+ at Ronaldo ikke kommer til å foralte Santiago Bernabéu for å komme tilbake til Old Trafford.

Juventus-spiller Patrice Evra sier derimot til BBC Radio at Alex Ferguson, den tidligere manageren hans i Man. United, var sikker på at Ronaldo en dag ville returnere til klubben.

Manchester United skal også være i førersetet i kampen om å sikre seg Barcelona-forsvarer Marc Bartra. Daily Mirror påstår Louis van Gaal kommer til å gjøre et forsøk på å hente 24-åringen i januar.

Tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers er i Qatar, angivelig for å diskutere en mulig avtale om å trene Al Sadd. Kontrakten skal ifølge The Sun gi nordiren 3,5 millioner skattefrie pund.

La Nazione hevder Liverpool er klare til legge inn bud på Empolis offensive potet Riccardo Saponara (23) til sommeren.

Chelsea ser samtidig ut til å ha funnet en spiss som kan forsterke troppen i januar. Radio America melder i alle fall at Boca Juniors-angriper Jonathan Calleri er til salgs, og kobler 22-åringen til Jose Mourinhos haltende mannskap.

Sunderland-manager Sam Allardyce har vært i Frankrike for å se på to Lorient-spillere. Det dreier seg om den portugisiske vingen Raphaël Guerreiro og Kamerun-spiss Benjamin Moukandjo, skriver Tribal Football.

Calciomercato hevder den tidligere Milan-spilleren Clarence Seedorf har snakket med Newcastle om mulighetene til å ta over Steve McClarens managerjobb i på St. James' Park.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!