RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL LIVERPOOL? Liverpool skal være interessert i Giuseppe Rossi, melder italiensk presse.
TIL LIVERPOOL? Liverpool skal være interessert i Giuseppe Rossi, melder italiensk presse. Foto: Patricia De Melo Moreira (Afp)

Tirsdagens Premier League-rykter

Hevder Liverpool vurderer å hente tidligere Manchester United-angriper.

Giuseppe Rossi har hatt en karriere preget av både oppturer og nedturer. 28-åringen ble spådd en lysende karriere da han ble hentet til Manchester United, men slo aldri gjennom i den røde trøya. Langt bedre gikk det imidlertid i La Liga for Villarreal hvor han scoret en rekke mål, men skader skulle etterhvert skape store problemer for italieneren. De siste årene har han vært å finne i Fiorentina, men denne sesongen har han jobbet hardt for å komme tilbake i slag etter en alvorlig kneskade. Til tross for Rossis historie, vurderer nå Liverpool å hente 28-åringen i januar, hevder italienske Ita Sport Press ifølge Daily Star.

Ronny Deila og Celtic ser stadig etter nye spillere og nå skal Aston Villa-spiss Libor Kozak være på listen til skottene, skriver Birmingham Mail. Kozak har kun spilt 48 minutter for førstelaget denne sesongen.

Adrien Rabiot vil kreve å bli lånt ut når overgangsvinduet åpner i januar, forteller Paris Saint-Germain-spilleren til L'Equipe. Det irriterer manager Laurent Blanc, skriver Daily Express. Franskmannen ønsker i utgangspunket å beholde 20-åringen i troppen, men både Arsenal og Tottenham skal være svært interessert i å hente unggutten. 

Arsenal skal også ha vist interesse for Celta Vigo-spiss Nolito som har scoret åtte ganger i La Liga denne sesongen, hevder The Mirror. London-klubben har sendt spanjolene en forespørsel for å finne ut hva som skal til for å hente spanjolen.

Leeds United-back Sam Byram takket nylig nei til å forlenge sin avtale med klubben. Det gjør at både Sunderland og Everton skal være interessert i å hente 22-åringen, skirver The Mirror.

Watford ønsker å låne Juventus-spiss Simone Zaza i januar, skirver The Mirror. Juventus skal være lystne på å sende 24-åringen ut på lån og i tillegg til Watford blir også West Ham og Stoke tilbudt spissen. Det er imidlertid Watford som har vist størst interesse for angriperen.

Den engelske målvakten Jack Butland har den siste tiden blitt koblet til Liverpool, men 22-åringen er tydelig på at han trives i Stoke, melder Sky Sports.

Til slutt tar vi med at The Guardian er sikre på at Garry Monk vil få sparken som Swansea-manager etter at laget ikke har vunnet siden 24. oktober i Premier League. Ifølge The Daily Express kan waliserne komme til å tilby Brendan Rodgers jobben som Monks erstatter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere