Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Adam Lallana skal være ønsket på Anfield.

ØNSKET: Adam Lallana skal være ønsket på Anfield. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

- Southampton-stjerne på vei til Liverpool.

29.04.14 08:33

Southamptons midtbanestjerne Adam Lallana skal være på vei til Anfield og Liverpool, til tross for interesse fra både Chelsea og Manchester United, skriver Daily Mirror. Liverpool håper å forsterke laget før neste sesongs Champions League, og det er planen at Lallana vil gjøre nettopp det.

Crystal Palace-manager Tony Pulis har gitt klubben beskjed om at han ønsker 30 millioner pund til å bruke på overgangsmarkedet for å ta klubben til det neste nivået, hevder Daily Mirror. Sunderland-spiss Connor Wickham og Stoke-spiller Steven N'Zonzi skal være noen av spillerne Pulis ønsker seg.

Samtidig vil Julian Speroni bli tilbudt en ny kontrakt neste måned av Crystal Palace, melder Daily Mail.

Den franske giganten Paris Saint-Germain ønsker å signere Manchester Uniteds Adnan Januzaj, hevder FootyLatest.com. De håper å lokke 19-åringen til Paris ved å tilby han et enormt lønnshopp, samt spill i Champions League.

TIL ATLETICO? Arsenal-spiss Olivier Giroud skal være ønsket av Atletico Madrid. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Everton-manager Roberto Martinez skal være klar på at klubben må hente inn minst seks spillere, skal de kjempe om en plass i mesterligaen neste sesong, hevder Daily Express.

Det kan virke som om samtlige toppklubber i Europa ønsker seg Atletico Madrid-spiss Diego Costa. Det er kanskje derfor Atletico, ifølge Daily Mail, nå ønsker seg Olivier Giroud fra Arsenal.

Til slutt tar vi med at Southampton-manager Mauricio Pochettino skal være øverst på ønskelisten til Tottenham som klubbens nye manager, skriver Daily Mirror. Det er ventet at Tim Sherwood ikke får fortsette som manager for Nord-London-klubben neste sesong, og styreformann Daniel Levy skal for lengst være i gang med å se etter andre alternativer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Tottenham

Mest lest på Sport

Annonsebilag