RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET: Adam Lallana skal være ønsket på Anfield.
ØNSKET: Adam Lallana skal være ønsket på Anfield. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
- Southampton-stjerne på vei til Liverpool.

Southamptons midtbanestjerne Adam Lallana skal være på vei til Anfield og Liverpool, til tross for interesse fra både Chelsea og Manchester United, skriver Daily Mirror. Liverpool håper å forsterke laget før neste sesongs Champions League, og det er planen at Lallana vil gjøre nettopp det.

Crystal Palace-manager Tony Pulis har gitt klubben beskjed om at han ønsker 30 millioner pund til å bruke på overgangsmarkedet for å ta klubben til det neste nivået, hevder Daily Mirror. Sunderland-spiss Connor Wickham og Stoke-spiller Steven N'Zonzi skal være noen av spillerne Pulis ønsker seg.

Samtidig vil Julian Speroni bli tilbudt en ny kontrakt neste måned av Crystal Palace, melder Daily Mail. 

Den franske giganten Paris Saint-Germain ønsker å signere Manchester Uniteds Adnan Januzaj, hevder FootyLatest.com. De håper å lokke 19-åringen til Paris ved å tilby han et enormt lønnshopp, samt spill i Champions League. 

TIL ATLETICO? Arsenal-spiss Olivier Giroud skal være ønsket av Atletico Madrid.

Everton-manager Roberto Martinez skal være klar på at klubben må hente inn minst seks spillere, skal de kjempe om en plass i mesterligaen neste sesong, hevder Daily Express.

Det kan virke som om samtlige toppklubber i Europa ønsker seg Atletico Madrid-spiss Diego Costa. Det er kanskje derfor Atletico, ifølge Daily Mail, nå ønsker seg Olivier Giroud fra Arsenal.

Til slutt tar vi med at Southampton-manager Mauricio Pochettino skal være øverst på ønskelisten til Tottenham som klubbens nye manager, skriver Daily Mirror. Det er ventet at Tim Sherwood ikke får fortsette som manager for Nord-London-klubben neste sesong, og styreformann Daniel Levy skal for lengst være i gang med å se etter andre alternativer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere