RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Alexis Sanchez er en ettertrakter spiller, men ser helst at han fortsetter nok en sesong i Barcelona. Arsenal og Liverpool ligger langflate etter chileneren.
ØNSKET: Alexis Sanchez er en ettertrakter spiller, men ser helst at han fortsetter nok en sesong i Barcelona. Arsenal og Liverpool ligger langflate etter chileneren. Foto: Odd Andersen (Afp / NTB scanpix)
Arsene Wenger har våknet fra sommerdvalen.

Premier League-sesongen nærmer seg med stormskritt, men før den herlige fotballen på balløya kan sparkes i gang, må vi bli ferdig med fotball-VM og komme oss gjennom en haug med rykter.

Det kan se ut til at Arsene Wenger har vært mest opptatt med å spille strandfotball i et plagg som kunne vært et par størrelser større. Men ifølge The Sun har ikke franskmannen bare drevet dank på stranda. Sami Khedira skal være ønsket i londonklubben, og Wenger skal være villig til å by 23 millioner pund for tyskeren.

Willy Caballero er ønsket i Manchester City for å gi Joe Hart kampen om keeperplassen. Malaga-keeperen vil koste forrige sesongs seriemestere rundt syv millioner pund, ifølge Daily Mail.

Keylor Navas har til tider herjet i mål for Costa Rica under fotball-VM, noe som har fått storklubber til å få øynene opp for Levante-keeperen. Arsenal og Liverpool skal være interessert i keeperen som har en ukjøpsklausul på 6,5 millioner pund.

Arturo Vidal har vært ønsket i flere storklubber denne sommeren, og nå skal chileneren ha uttalt at han helst kunne tenke seg en overgang til Manchester United. Vidal har også vært koblet til Arsenal, men ser ut til å ønske seg til Manchester, ifølge Daily Star.

Alexis Sanchez er sterkt ønsket i både Arsenal og Liverpool, men chileneren vil helst bli værende i Barcelona nok en sesong. Dersom han skulle bli tvunget vekk fra klubben, vil 25-åringen helst til Arsenal, melder Metro.

Chelsea har behov for å hente inn en ny venstreback etter at Ashley Coles kontrakt med klubben gikk ut etter sesongen. Brasilianske Filipe Luis, som til daglig spiller i Atlético Madrid, skal være så desperat etter å bli Chelsea-spiller at han har kuttet all kontakt med klubben, skriver Daily Express.

Fulham rykket ned fra Premier League, men planlegger et raskt comeback til toppdivisjonen. Nå ligger londonklubben best an i kampen om å signere Ross McCormack fra Leeds. 27-åringen kan bli klar denne uken, ifølge Yorkshire Post.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere