RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

TIL BAYERN: Mehdi Benatia har vært PL-aktuell i sommer. Nå ser han ut til å forsvine til Bayern München.
TIL BAYERN: Mehdi Benatia har vært PL-aktuell i sommer. Nå ser han ut til å forsvine til Bayern München. Foto: Imago/buzzi
Mehdi Benatia er så godt som klar for ny klubb.

Manchester United ser ut til å kunne glemme Mehdi Benatia for denne gang. Roma-stopperen, som har vært koblet til Manchester i sommer, er på det nærmeste klar for Bayern München. Klubbene forhandler nå om hvem som skal betale videresalgsprosentene til Benatias tidligere klubber og er ikke langt unna enighet.
(Di Marzio)

Som alltid har Roma-direktør Walter Sabatini sikret seg, i tilfelle Roma gjør et stort salg på tampen av overgangsvinduet. Kostas Manolas, som de siste ukene har vært koblet til Arsenal, er nemlig så godt som klar for klubben. Grekeren signerer for fem år med Roma, som betaler Olympiacos 13 millioner euro.
(Di Marzio)

Selv om Diego Costa og Didier Drogba har signert for Chelsea tidligere denne sommeren, skal José Mourinho fortsatt være interessert i å hente en spiss til. Roma-spilleren Mattia Destro skal være høyaktuell for en overgang.
(Daily Star)

Tottenham skal være villig til å betale utkjøpsklausulen til Sevilla-kapteinen Federico Fazio. Den skal utløses ved bud på over 8 millioner pund. Fazio har blitt koblet til Spurs de siste ukene.
(Daily Mail)

Southampton er ute etter Atletico-forsvareren Toby Alderweireld og håper å få til en avtale med spanjolene. 25-åringen står også på blokka til Monaco.
(Daily Mail)

Sporting Lisboa skal nå ha senket prisen på William Carvlho kraftig. Den portugisiske klubben krevde tidligere rundt 35 millioner pund for midtbanespilleren, men nå skal den være villig til å slippe Carvalho for så lite som 24 millioner pund. Arsenal følger situasjonen nøye.
(Daily Express)

Manchester United har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Arturo Vidal. Ifølge Independent vil Louis van Gaal legge inn et bud på Juventus-spilleren før overgangsvinduet stenger. Premier League-klubben skal imidlertid være noe bekymret for kneskaden, som holdt Vidal ute i store deler av forrige sesong.
(Independent)

Samtidig spekuleres det i om United vil bruke Juventus' interesse for Javier Hernandez som et forhandlingskort for å sikre seg Vidal.
(Daily Express)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere