Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET I TYRKIA: Robin van Persie skal være ønsket av Fenerbahce.

ØNSKET I TYRKIA: Robin van Persie skal være ønsket av Fenerbahce. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Robin van Persie ønsket av tyrkisk storklubb.

04.11.14 08:41

Tre ganger har Robin van Persie scoret for Manchester United i Premier League denne sesongen. Nederlenderen ligger foreløpig langt bak både Manchester Citys, Arsenals og Chelseas toppscorere, men det hindrer ikke tyrkiske Fenerbahce i å være interessert i spissen. Ifølge Daily Star skal tyrkerne ha uttrykt et ønske om å hente spissen fra Manchester United i januar, men har foreløpig fått beskjed om at dette ikke er aktuelt.

Frank Lampard kommer ikke til å slutte seg til New York City i januar, skriver Daily Express. I stedet vil den tidligere Chelsea-spilleren fortsette sitt låneopphold hos Manchester City, hvor han vil tjene 190 000 pund i uken.

Både Manchester City og Bayern München vil forsøke å signere Marco Reus ved slutten av sesongen. Den tyske 25-åringen vil forlate Borussia Dortmund om en annen klubb så lenge Dortmund får de det ønsker for ham, hevder Daily Mail.

Manchester United skal være på jakt etter Benficas midtbanespiller Enzo Perez, hevder Daily Express. Perez skal ha vært på Uniteds radar allerede i sommer, men 28-åringen valgte i stedet å signere en ny kontrakt med Benfica. Det ser imidlertid ikke ut til å hindre de rødkledde i Manchester fra å forsøke og hente Perez i januar.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard har den siste tiden blitt koblet til Manchester City. Liverpool-legende Jamie Carragher sier imidlertid til Sky Sports at han føler seg trygg på at Gerrard ikke vil signere for City.

Mario Balotelli har foreløpig ikke vært noen suksess for Liverpool, og det har derfor blitt spekulert i om Merseyside-klubben ville hente inn Divock Origi, som for øyeblikket er på lån hos Lille, for å fortserke angrepet. Men Lille-sjef Rene Girard hevder klubbene har en avtale om at Origi skal bli værende i Lille ut sesongen, skriver Metro.

Til slutt tar vi med at Arsenal skal i forhandlinger med Theo Walcott om en ny kontrakt. Det kan du lese mer om her.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.