RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

VINKER HAN SNART FARVEL? Gerard Pique kan snart være på vei vekk fra Barcelona.
VINKER HAN SNART FARVEL? Gerard Pique kan snart være på vei vekk fra Barcelona. Foto: Josep Lago (Afp)
I krisesamtaler med Barcelona.

Gerard Pique kan være på vei bort fra Barcelona. Årsaken skal være at den tidligere Manchester United-stopperen ikke kommer overens med Barcelona-manager Luis Enrique, skriver The Mirror. Ledelsen i Barcelona håper "krisesamtaler" med de to vil løse konflikten, men Enrique skal være klar til å gi slipp på midtstopperen allerede i januar. Manchester United og Chelsea følger situasjonen nøye, hevder The Mirror.

Kevin Strootman er på vei tilbake på fotballbanen etter å ha slitt med skade denne høsten. Roma-spilleren har lenge vært koblet til Manchester United, og ifølge London Evening Standard er sjansen stor for at de rødkledde vil legge inn et bud i januar for nederlenderen.

Steven Gerrard skal denne uken i forhandlinger med Liverpool om en ny kontrakt, skriver Daily Star. Skulle ikke 34-åringen klare å bli enig med sin arbeidsgiver, trenger han ikke frykte for å gå arbeidsledig særlig lenge. En rekke Premier League-klubber står nemlig klare til å tilby ham jobb om han ikke signerer en ny avtale med Liverpool.

Tottenham, Arsenal, West Ham og Everton skal, ifølge Sky Sports, alle være interessert i å hente Fulhams 19 år gamle ving George Williams. Unggutten, som allerede har fått sjansen på det walisiske landslaget, har imponert for London-klubben denne sesongen.

Arsenal håper at 30 millioner pund vil være nok for at Barcelona vil la Dani Alves og Pedro gå til London-klubben, skriver Daily Express. Arsene Wenger må imidlertid vente seg hard konkurranse fra Liverpool, Manchester United og Chelsea som også følger Barcelona-stjernene.

Både Fabian Delph og Ron Vlaar skal være ønsket av flere klubber, men Aston Villa-styreformann Randy Lerner sier Birmingham-klubben ikke har noen planer om å gi slipp på spillerne i januar, skriver The Telegraph. Delph har blant annet vært koblet til Tottenham, mens den nederlandske midtstopperen Vlaar skal være ønsket av Manchester United.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere