RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Atlético Madrids Diego Godin er ønsket av Manchester United, med de regjerende seriemesterne i Spania vil ikke selge 28-åringen.
ØNSKET: Atlético Madrids Diego Godin er ønsket av Manchester United, med de regjerende seriemesterne i Spania vil ikke selge 28-åringen. Foto: Sergio Perez (Reuters)
Ryker han for Manchester United?

Paris St. Germain-spiss Edinson Cavani ønsker å gå til Arsenal og Premier League i januar, skriver Metro.

Samir Nasri innrømmer at han har en usikker fremtid på Etihad Stadium, melder Daily Mail.

Manchester United er på jakt etter Atlético Madrids Diego Godin, men nå har de spanske seriemesterne gått ut og nektet for at 28-åringen er ute for salg, forteller Daily Star.

Daily Express melder imidlertid at Atlético Madrid skal ha fortalt United-manager Louis van Gaal at de må møte utkjøpsklausulen til Godin på 28,5 millioner pund hvis de skal ha et håp om å hente spilleren i januar.

West Hams 26 år gamle forsvarsspiller Winston Reid, som har kontrakt med klubben ut sesongen, krever et stort lønnshopp for å bli værende, skriver Daily Mirror. Både Arsenal og Liverpool skal være blant lagene som jakter signaturen til Reid.

Liverpool skal også være ute etter en annen West Ham-spiller, forteller Daily Mail. For klubben ønsker å låne ut Mario Balotelli, samtidig som de henter inn West Hams angrepsspiller Diafra Sakho, som har scoret åtte mål siden han kom til Boleyn Ground i sommer.

KAN FORSVINNE: Liverpool skal være ute etter å hente West Hams Diafra Sakho.


Brendan Rodgers er også ute etter en erstatter for Glen Johnson, som har kontrakt ut sesongen og som følges tett av Roma. En mulig erstatter er Benficas Maxi Pereira, melder Daily Mirror. Prislappen for den 30 år gamle uruguayaneren skal ligge på fire millioner pund.

Arsenal-speider Gilles Grimandi skal ha fulgt med på Monacos venstreback Layvin Kurzawa den siste tiden, skriver Daily Mail. 22-åringen skal være verdsatt til rundt 15 millioner pund.

En annen spiller Arsenal er ute etter er Paulo Dybala. Nå ser det imidlertid ut som både Arsenal, Liverpool og Manchester United må bite i det sure eple og se at den 21 år gamle argentineren forlenger kontrakten sin med Palermo, forteller Daily Star.

Avslutningsvis tar vi med at Cruzeiro skal ha avslått Real Madrids første bud på Lucas Silva, melder AS.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere