RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

BLIR? Mario Balotelli og Liverpool takket nei til et tilbud fra Parma nylig.
BLIR? Mario Balotelli og Liverpool takket nei til et tilbud fra Parma nylig. Foto: Scott Heppell (Ap)
Sist oppdatert:
Ville tilby Mario Balotelli en vei ut av Liverpool.

Parma sliter tungt i bunnen av Serie A og er på utkikk etter en ny spiss. Klubben har gjort et forsøk på å hente Mario Balotelli på lån fra Liverpool, men det ble blankt avvist. Det samme ble forsøket på å hente Giampaolo Pazzini fra AC Milan.
(Sky Italia - Di Marzio)

Samuel Eto'o kommer stadig nærmere en overgang fra Everton til Sampdoria. Kameruneren satt i presseboksen og så Everton spille uavgjort mot West Bromwich mandag. Tirdag reiser han til Genoa og blir etter alt å dømme Sampdoria-spiller. Noen detaljer gjenstår, men det nærmer seg overgang.
(Di Marzio)

Roberto Soldado har har ikke blitt noen hit i Tottenham. Nå vurderer Bayer Leverkusen om klubben skal hente spanjolen, som kom fra Valencia til Spurs for 26 millioner pund i 2013.
(Daily Mail)

Mens Tony Pulis og West Bromwich fikk slakt av de som ville se en fartsfylt og målrik kamp mot Everton mandag, hylles klubben for sitt solide defensive fundament av både Gary Neville og Jamie Carragher. Etter kampen avslørte imidlertid Pulis at han er ute etter å få på plass en ving med tempo i løpet av januar.
(Sky Sports)

Crystal Palace skal ha lagt inn et nytt og forbedret bud på Swanseas venstreback Neil Taylor. Det nye budet lyder på 4,5 millioner pund. Samtidig er London-klubben ute etter Blackburn-spissen Rudy Gestede, som er skuffet over at Blackburn krever så mye som seks millioner pund for å slippe ham i januar.
(Sky Sports)

Manchester United har gitt Real Madrid et tydelig signal om at klubben ikke ønsker å selge David De Gea, ved å verdsette keeperen til 50 millioner pund. Håpet er å skremme vekk interessen fra spanjolene. United vil også tilby keeperen en ny femårskontrakt, med en ukelønn på 200.000 pund.
(Daily Express)

Mats Hummels, som kobles til Manchester United og en rekke andre klubber, sier at han trives i Borussia Dortmund og ønsker å bli værende der.
(Daily Star)

Wolfsburg skal være villig til å betale 23 millioner pund for Andre Schürrle, men Chelsea skal visstnok kreve 30 millioner for tyskeren.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere