RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Raphael Varane, her i duell med Fernando Torres, skal være aktuell for både Chelsea og Manchester United.
PREMIER LEAGUE-AKTUELL: Raphael Varane, her i duell med Fernando Torres, skal være aktuell for både Chelsea og Manchester United. Foto: Dani Pozo (Afp)
Chelsea og Manchester United kjemper om Real Madrid- og Inter-spillere.

Chelsea og Manchester United skal de siste månedene ha vist interesse for Inter-spissen Mauro Icardi, men får nå konkurranse av Juventus. Torino-klubben har, i likhet med de engelske storklubbene, 21-åringen høyt på prioriteringslista. Icardi er verdsatt til rundt 30 millioner pund.
(Daily Express)

Også i Madrid bor en spiller både Louis van Gaal og José Mourinho kunne tenke seg. Førstnevnte kunne utvilsomt trengt en klassestopper, mens Mourinho ser på spilleren som en god erstatter for John Terry på sikt. Vi snakker selvsagt om Raphael Varane, som skal være misfornøyd med å spille andrefiolin bak Sergie Ramos og Pepe. Stoppertalentet har imidlertid kontrakt til 2020 og vil trolig koste 25 millioner pund.
(Daily Mirror)

WEST HAM? Nene skal være nær en overgang til West Ham.

Den tidligere PSG-kanten Nene er ledig på markedet etter å ha blitt enig med Qatar-klubben Al Gharafa om å avslutte samarbeidet. Nå ønsker West Ham å knyte til seg 33-åringen, som scoret 20 mål på 43 kamper i Qatar.
(Daily Mail)

Manchester United vil trolig tilby Drew Lewis prøvespill i klubben. 19-åringen har scoret imponerende 38 mål for Southports reseverlag denne sesongen.
(Daily Mail)

Palermo-president Maurizio Zamparini sier at ingen italienske klubber har råd til å hente Paulo Dybala. Dermed kan vi trolig telle på én, kanskje to, hender hvilke klubber som er aktuelle. Manchester City venter parat og følger med på situasjonen.
(Talksport)

Paris Saint-Germain har ikke gitt opp håpet om å signere Eden Hazard, til tross for at belgieren skrev under på en ny femårsavtale med Chelsea forrige uke. Denne uken møtes lagene i Champions League.
(Daily Star)

Alt ligger til rette for at Inter sikrer seg midtstopperen Felipe. 30-åringen avsluttet arbeidsforholdet til Parma for en tid tilbake og er nå ledig på markedet. Brasilianeren skal gjennom de medisinske testen tirsdag og trener trolig med Milano-klubben fra onsdag av.
(Di Marzio)

Atletico Madrid skal være i samtaler med Santi Cazorla om en overgang til sommeren. Den lille spanjolen har kontrakt med Arsenal i 18 måneder til, men Atletico er skråsikre på at de kan få til en avtale nå.
(Daily Star)

Manchester United er villig til å legge 5 millioner pund på bordet for å sikre seg mannen som kalles den nye Neymar, Kennedy. Fluminese-spissen har blitt fulgt tett av Manchester-klubben den siste tiden, men de vil trolig få konkurranse av Inter.
(Metro)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere