Tirsdagens Premier League-rykter

Brad Friedel til Chelsea? Mourinho skal være interessert.

Brad Friedel til Chelsea? Mourinho skal være interessert. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Brad Friedel på vei til Chelsea.

03.03.15 10:58

Ja, du leste riktig. Skulle Petr Cech forlate Chelsea til sommeren, er Jose Mourinho ute etter en erstatter for den tjekkiske keeperen. Og mannen Chelsea-manageren er ute etter skal visstnok være den 44-år gamle Tottenham-reserven Brad Friedel. (Daily Telegraph)

I Manchester skal Louis Van Gaal være ute etter en kantspiller, og PSVs unge hurtigtog Memphis Depay skal ha fått lov til å se seg etter en ny klubb. (Manchester Evening News)

Men det er ikke bare Depay som er ettertraktet på Old Trafford. Også David Beckhams sønn, Brooklyn (15), kan se ut til å følge i sine fars fotspor. Brooklyn fikk tildligere denne uken beskjed om at han ikke får noen forlenget kontrakt med Uniteds rivaler Arsenal. (Daily Star)

Liverpools Mario Balotelli har ikke vært noen suksess. Selv om han har vist tegn til scoringsform den siste tiden, skal Brendan Rogers være interessert i å selge italieneren. I hjemlandet skal Sampdoria være interesserte i angriperen. For å erstatte Balotelli ser Liverpool på den argentinske spissen Luciano Vietto fra Villareal som en mulig arvtager. (Daily Express)

I Milano har Mauro Icardi vært i storform denne sesongen. Det har selvfølgelig storklubbene i Premier League lagt seg merke til. Nå har Inter utelukket et salg av den argentinske spissen. Arsenal, Manchester United og Chelsea har vist interesse. (Daily Star)

I den blå delen av Liverpool har det lenge vært interesse i Goran Pandev. Nå må Everton se seg om et annet sted, etter at Pandev nå har skrevet under en kontrakt med Serie A-klubben Genoa. (Talksport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.