RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL UNITED? Saido Berahino kobles igjen til Manchester United.
TIL UNITED? Saido Berahino kobles igjen til Manchester United. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Tirsdagens Premier League-rykter

Er han på vei til Manchester United?

West Bromwich-spiss Saido Berahino blir igjen koblet til Manchester United etter at han mandag ble observert på Old Trafford i forbindelse med cupkampen mellom United og Arsenal. Det er ventet at manager Daily Mail hevder United-manager Louis van Gaal vil forsterke laget sitt ytterligere i det kommende overgangsvinduet, og Berahino kan være blant spillerne som er på nederlenderens handleliste. Også Tottenham og Liverpool skal være interessert i 21-åringen som har scoret 12 Premier League-mål denne sesongen. 

Arsenal skal være nærmere en avtale med Palermo om å signere den 21 år gamle angriperen Paulo Dybala for nærmere 30 millioner pund, skriver det spanske nettstedet Fichajes.net. 21-åringen har vært imponerende for den italienske klubben denne sesongen, og er lagets toppscorer i Serie-A med 12 mål på 25 kamper. 

James Milner vurderer å forlate Manchester City gratis denne sommeren for å fortsette karrieren i utlandet, melder The Guardian. Den engelske landslagsspilleren skal allerede være i kontakt med Serie-A-klubbene AC Milan, Roma og Inter Milan, samt to spanske klubber i La Liga.

Liverpool ser på mulighetene for å hente Barcelona-back Dani Alves til Anfield i sommer. Glen Johnson kan komme til å forlate Merseyside-klubben gratis til sommeren, og den 31 år gamle brasilianeren kan bli Johnsons erstatter, hevder Daily Star. Alves kan forlate Barcelona gratis i sommer, så Liverpool på eventuelt regne med konkurranse fra flere andre europeiske storklubber. Manchester United og Arsenal skal også følge Barcelona-backen situasjon nøye.

En rekke Premier League-klubber ser, ifølge flere engelske medier, på mulighetene for å signere Manchester United-spiss Javier Hernandez til sommeren. Siste klubb som skal ha kastet seg på kampen om meksikanerens signatur er Southampton, skriver Daily Mirror. Hernandez er for øyeblikket på utlån hos Real Madrid, men sliter med spilletid i den spanske hovedstaden. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere