RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Paul Pogba er en ettertraktet herremann, og Chelsea og Manchester United skal stå klare med sjekkheftet for å hente franskmannen.
ØNSKET: Paul Pogba er en ettertraktet herremann, og Chelsea og Manchester United skal stå klare med sjekkheftet for å hente franskmannen. Foto: Giuseppe Cacace (Afp / NTB scanpix)
Chelsea og Manchester United står klare med sjekkheftet.

Juventus skal ifølge Daily Express ha hevdet at Chelsea og Manchester United står klare med sjekkheftet for å hente Paul Pogba. 22-åringen, som har vært koblet vekk fra Torino-klubben over lengre tid, skal ha en prislapp på 55 millioner pund.

Loic Remy og Alan Pardew kan bli gjenforent til sommeren, dersom Crystal Palace-manageren får det som han vil. De rød-blå fra London ønsker å hente franskmannen i en permanent overgang, hevder Daily Star.

Paulo Dybala er ønsket av Liverpool, Arsenal og Manchester United. Dersom noen av Premier League-klubben skal ha et håp om å hente argentineren, må de forvente å tilby Palermo minst 28,5 millioner pund for 21-åringen.

Filipe Luis har ikke fått like mye spilletid i Chelsea etter overgangen fra Atlético Madrid sist sommer, som han hadde håpet på. Det kan åpne for en rask retur til Madrid-klubben allerede til sommeren, hevder Daily Telegraph.

Newcastle skal ha tilbudt en førkontrakt til Andre Ayew, melder Newcastle Chronicle. 25-åringen er på utgående kontrakt i Marseille, og han er også ønsket av Wolfsburg og Borussia Dortmund.

West Ham skal ha trappet opp jakten på å hente David Moyes til klubben, som erstatter for Sam Allardyce, som mange forventer vil få sparken i londonklubben i løpet av kort tid, hevder Daily Telegraph.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere