RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ARSENAL: Arsenal skal være ute etter William Carvalho.
ARSENAL: Arsenal skal være ute etter William Carvalho. Foto: Lee Smith (Reuters)

Tirsdagens Premier Legaue-rykter

William Carvalho kan bli Arsenals nye midtbanestjerne.

Først ut er beskjeden fra Daily Telegraph om at Chelsea nå skal ha lagt inn et offisielt bud på Asmir Begovic. Etter at Petr Cech forsvant til Arsenal, skal Mourinho se til Stoke etter ny keeper. Budet på Begovic skal være på omtrent seks millioner pund.

Tottenham er interessert i å hente Christian Benteke fra Aston Villa. Spissen forventes å bli dyr, og London-klubben ønsker derfor å sende Emmanuel Adebayor motsatt vei som en del av avtalen, skriver Daily Mirror.

Fabinho, som har vært koblet til Manchester United ser virkelig ut til å ende opp i Manchester City i stedet. Høyrebacken, som spiller i Monaco, kobles stadig sterkere til den blå delen av Manchester. 15 millioner pund er prislappen på 21-åringen, hevder Daily Mail.

På tross av at Bastian Schweinsteiger skal være lovet fast plass i Manchester United, ønsker han å bli værende i Bayern Munchen, skal vi tro Sport1 i Tyskland. Midtbanegeneralen ønsker nemlig å vinne Champions League og den tyske ligaen én gang til sammen med Bayern.

Telegraph hevder Arsenal har sluttet jakten på Arturo Vidal. Prislapp, kombinert med den bredden de allerede har på midtbanen skal ha fått Arsene Wenger til å holde seg unna chileneren.

Ifølge London Evening Standard, er det William Carvalho som nå er Arsenals drømmekjøp på midtbanen. Sporting-spilleren har herjet i U-21-EM, og kan ende opp i Premier League neste sesong.

Everton er også på utkikk etter nye spillere som kan fylle opp troppen. Leeds' høyreback Sam Byram skal være aktuell, melder Daily Express. Det er trolig at denne overgangen avhenger av om Seamus Coleman drar til Manchester United, eller ikke.

West Ham-manager Slaven Bilic skal ha fått beskjed om å sikre en topp-åtte-plassering denne sesongen for å unngå i miste jobben. For å få til det, har han blaner om å hente Monacos Aymen Abdennour og Barcelonas Alex Song, som var på lån i klubben forrige sesong, skriver Daily Mail.

Tyrkiske medier skriver at Barcelona, Paris Saint Germain og Manchester United er klubbene som er nærmest å sikre seg signaturen til Atletico Madrid-spiller Arda Turan. Turan har ytret at han ønsker seg bort fra Madrid.

Til slutt noen Liverpool-rykter. Daily Star hevder nemlig at Brendan Rodgers er langt fra ferdighandlet, selv om han allerede har vært meget aktiv på overgangsfronten. Nathaniel Clyne forventes å presenteres i løpet av dagen, 16 år gamle Bobby Adekanye fra Barcelona kobles med merseysideklubben, og svenske Ludwig Augustinsson fra FC København skal være på vei inn. Altså mye som skjer rundt Anfield-klubben for tiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere