RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Morgan Schneiderlin skal være på ønskelisten til flere av de største klubbene i Premier League.
Morgan Schneiderlin skal være på ønskelisten til flere av de største klubbene i Premier League. Foto: Adam Davy (Pa Photos)
Sist oppdatert:
United kaster seg inn i kampen om Southampton-stjerne.

Manchester United skal for alvor ha meldt seg på i kampen om signaturen til Southamptons midtbanespiller Morgan Schneiderlin, skriver The Telegraph. De rødkledde fra Manchester har planer om å forsterke deres sentrale midtbane i sommer og har i utgangspunktet både Paul Pogba og Bastian Schweinsteiger høyere oppe på ønskelisten, men ettersom det kan bli vanskelig å sikre seg de to sistnevnte, er Schneiderlin nå høyaktuell. United må imidlertid vente seg konkurranse fra både Tottenham og Arsenal som lenge har vist interesse for den franske landslagsspilleren som trolig vil koste nærmere 25 millioner pund. 

Det er ikke bare på midtbanen United skal ha et ønske om å forsterke laget. Også en forsvarsspiller kan være på vei inn i sommer. Nå melder Daily Mail at Manchester United har lagt inn et bud på 35 millioner pund for Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos. Spanjolen skal for øvrig ha sagt til Real Madrid at han ønsker å forlate klubben. Les mer om det her

Real Madrid vurderer i tilby Arsenal 21 millioner pund for Laurent Koscielny som de ser på en mulig erstatter for Sergio Ramos, melder The Mirror.

Liverpool skal ha tilbudt Southampton 10,5 millioner pund for høyreback Nathaniel Clyne, skriver The Mirror.

Manchester United vil gi Liverpool konkurranse i kampen om Sevilla-spiss Carlos Bacca. Colombianeren har en utkjøpsklausul på 21 millioner pund, melder The Telegraph.

Atletico Madrids Arda Turan skal være interessert i å fortsette karrieren i Premier League, hevder spanske AS. Ifølge spillerens agent skal han allerede være i samtaler med en toppklubb i England.

Med Morgan Schneiderlin på vei bort fra Southampton, ser klubben på Marseilles midtbanespiller Giannelli Imbula som en god erstatter for franskmannen, hevder Daily Express.

Til slutt tar vi med at Chelsea er i samtaler med brasilianske Ramires om å forlenge hans kontrakt. Det er The Telegraph som melder dette.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere