Torsdagens Premier League-rykter

DYR: Aleksandar Dragovic kan bli dyr.

DYR: Aleksandar Dragovic kan bli dyr. Foto: Heinz-peter Bader (Reuters)

Premier League-klubb må ut med over 20 millioner pund for Aleksandar Dragovic.

West Ham skal være interessert i Aleksandar Dragovic fra Dynamo Kiev. Nå må de belage seg på å betale store penger. Den ukrainske klubben krever nemlig mer enn 20 millioner pund, skriver Daily Telegraph.

Daily Mail forteller at West Ham i tillegg forsøker å sikre seg retten til å ha Carl Jenkinson på lån for andre sesong på rad.

Manchester City skal føle seg sikre på at de får tak i Kevin de Bruyne fra Wolfsburg, skriver Daily Mail. De lyseblå fra Manchester skal være med tvilende til at det er mulig å få til en overgang for Paul Pogba. Ender de opp med én av to, er de likevel godt fornøyde.

Robin van Persies tidligere kollega, Pierre van Hooijdonk kan røpe at Manchester United har forsøk å selge spissen helt siden januar. 31-åringen skal ikke være i framtidsplanene på Old Trafford, og forventes å bytte beite i sommer, forteller Daily Mirror.

Daily Express melder at Thomas Muller ikke blir van Persies eventuelle erstatter i Manchester United. Muller er nemlig veldig fornøyd i Bayern Munchen. Dette sjokkbudet på 120 millioner pund, inkludert lønninger, skal visstnok også stamme fra forrige sommer, og ikke denne.

Chelsea vil øke sitt bud på Stoke-keeper Asmir Begovic, skriver Daily Telegraph. 28-åringen har lenge vært koblet til London-klubben, og ser nå ut til å bli Petr Cechs erstatter.

London Evening Standard hevder Tottenham nærmer seg Atlético Madrids Toby Alderweireld. Daniel Levy er endelig klar for å starte forhandlinger, og man kan forvente en avtale for 26-åringen. Alderweireld storspilt på lån i Southampton forrige sesong.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.