Torsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT: Roberto Soldado skal være på vei til spanske Sevilla.

PÅ VEI BORT: Roberto Soldado skal være på vei til spanske Sevilla. Foto: Julian Finney (Getty Images)

Tottenham kan komme til å selge Roberto Soldado.

Tottenham er i samtaler med Sevilla om et salg av Roberto Soldado. Spur skal være villig til å selge spanjolen for 11 millioner pund - 15 millioner mindre enn hva de betalte for ham for to år siden, skriver The Mirror.

The Sun hevder at Manchester United kommer til å vinne kampen om Christian Bentekes signatur. United kommer til å betale de 32,5 millioner pundene som Aston Villa krever for den belgiske spissen.

Men skal vi tro Daily Mail, er Benteke selv mest lysten på en overgang til Liverpool. Merseyside-klubben skal også være interessert i belgieren, men er foreløpig ikke enig med Aston Villa om en overgangssum.

Ifølge Daily Star, kommer Manchester United til å prøve seg med et siste bud på Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos. Skulle den spanske storklubben godta budet, vil de sette ned prisen på David de Gea, hevder avisen.

Watford ønsker å forsterke laget med den 23 år gamle vingen Steven Berghuis. Nederlenderen spiller for øyeblikket i AZ og kommer trolig til å koste 3,5 millioner pund, skriver The Guardian.

Carlton Cole kan bli Claudio Ranieris første signering som Leicester-manager, hevder The Mirror. Ifølge avisen må de imidlertid regne med konkurranse fra West Bromwich, Aston Villa og Norwich i kampen om klubbløse Coles signatur.

Juventus håper å signere Juan Cuadrado fra Chelsea i sommer, men Jose Mourinho skal ikke være særlig interessert i å gi slipp på colombianeren, melder Talksport.

Aston Villa håper å signere Jordan Amavi i løpet av uken etter at de skal ha blitt enig med Nice om å få kjøpe spilleren. Ifølge The Telegraph kommer den 21 år gamle forsvarsspilleren til å koste nærmere 9 millioner pund.

Everton-manager Roberto Martinez sier at klubben ikke kommer til å selge midtbanespilleren James McCarthy i sommer,skriver Daily Express. 24-åringen har blitt koblet til både Manchester City og Tottenham den siste tiden.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag