RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

IKKE TIL SALGS: Bayern München sier at Thomas Müller ikke er til salgs. FOTO: NTB scanpix
IKKE TIL SALGS: Bayern München sier at Thomas Müller ikke er til salgs. FOTO: NTB scanpix Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Dårlig nytt for Manchester United-fansen.

Josè Mourinho ringte Pedro for å sikre seg Barcelona-spilleren melder Guardian. I tilegg skal tidligere lagkamerat og landsmann Cesc Fabregas ha vært med på å lokke Pedro til Chelsea.

Pedro virket langt på vei klar for Manchester United inntil i går, men Louis van Gaals lederstil og manglende vilje til å betale 30 millioner pund som Barcelona krevet skal ha strandet overgangen dit.

Selv om Pedro ikke er bekreftet, så virker den endelige bekreftelsen svært nære, og at Chelsea skal ha tilbudt Willian til Bayern München  og Paris Saint-Germain. (Foot Mercato).

Forrige overgangsvindu hentet Mourinho Juan Cuadrado til klubben. Han har vært en gedigen skuffelse og kan vende tilbake til italiensk fotball og Juventus melder Daily Express.

... og enda mer Chelsea. Forsvareren Branislav Ivanovic skal møte klubben for kontraktsforlengelse. Hans nåværende kontrakt går ut om et år. (Daily Mail).

Manchester City nærmer seg muligens endelig slutten på Otamendi-overgangen. Daily Mail skriver at det kan skje i løpet av 24 timer. ZZzzz.

Bayern München har fortalt Manchester United at Thomas Müller ikke er til salgs etter at rapportene skal ha det til at de rød djevlene skal ha bydd 60 millioner pund for målmaskinen. (Manchester Evening News).

Uniteds andre slag i trynet skal være at Southampton heller ikke vil selge sin spiss Sadio Mane. (Daily Star).

Talksport og Rodney Marsh kommer med litt av en bombe da de melder at Real Madrid skal ha akseptert et bud på 48 millioner pund for Karim Benzema.

Wolfsburg vil selge Kevin de Bruyne til Manchester City hvis de imøtekommer kravet på 57 millioner pund. (Independent).

Everton skal ha kommet til enighet med Ramiro Funes Mori melder Liverpool Echo.

West Ham skal ha bydd 3,5 millioner pund for den tyrkiske angriperen Burak Yilmazm, men det skal ha blitt avslått. (London Evening Standard).

West Ham forhandler også med Tottenham om en avtale med urokråka Emmanuel Adebayor. (Daily Telegraph).

Mer West Ham. Klubbens medeier David Sullivan sier han er enige med Barcelona om å signere Alex Song om han består legesjekken. (Daily Mirror).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere