*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Manchester United vil forsøke å forlenge avtalen til David de Gea. Foto: Denis Doyle (Getty Images)

Vil tilby David de Gea ny kontrakt.

Manchester United-keeper var mandag kveld på god vei til Real Madrid, men den spanske klubben rakk ikke å få til en overgang før tidsfristen gikk ut. Nå må David de Gea fortsette å spille for de rødkledde fra Manchester, noe klubben virker å være fornøyde med. Ifølge The Mirror, vil United tilby De Gea en ny avtale i oktober, i håp om å sikre seg spanjolene i flere sesonger fremover.

Southampton-spiller Victor Wanyama skal være misfornøyd med egen klubb etter at de nektet å selge ham til Tottenham Hotspur. Southampton planlegger å tilby 24-åringen en femårskontrakt, men ifølge Daily Mail, kommer kenyaneren til å takke nei til tilbudet.

Crystal Palace skal, ifølge styreformann Stevere Parish, ha vært enig med Reading om en overgang for Michael Hector. Men det var helt til Chelsea kom på banen og sikret seg 23-åringen, skriver Daily Express.

Chelsea nektet å selge Jon Obi Mikel til tyrkiske Besiktas ettersom de ikke klarte å sikre seg Paul Pogba i sommerens overgangsvindu, melder Radyospor.

Ashley Cole går en usikker fremtid i møte. Den tidligere Arsenal- og Chelsea-backen er ikke med i hverken Romas Serie A-tropp eller Champions League-tropp, skriver The Sun.

Andrij Jarmolenko var lenge koblet til Everton i sommer, men en overgang ble aldri noe av. Nå melder Talksport at Barcelona vil forsøke å hente 25-åringen når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Newcastle skal ha gitt beskjed til klubbens supportere at de vil fortsette å investere i nye spillerkjøp til tross for at klubben brukte over 500 millioner kroner på overgangsmarkedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag