*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

NY KONTRAKT? Mesut Özil kommer trolig til å bli tilbudt en ny kontrakt av Arsenal. Foto: Alexander Hassenstein (Getty Images)

Arsenal-stjerne kobles til tyrkisk storklubb.

Arsenals stjernespiller Mesut Özil kan komme til å forlate London-klubben til fordel for Fenerbahce neste sommer, melder tyrkiske Radyospor. Men skal vi tro The Mirror, har Arsene Wenger og Arsenal store planer om å tilby den tyske landslagsspilleren en ny kontrakt med klubben.

Liverpool skal være interessert i Birmingham-ving Demarai Gray, ifølge The Mirror. 19-åringen har en klausul i sin kontrakt som gjør at han kan forlate Birmingham for 3 millioner pund i januar.

Marseille-forsvarer Nicolas N'Koulou blir koblet til Chelsea, men 25-åringen vil foreløpig ikke bekrefte om han er i samtaler med London-klubben, skriver Daily Star.

Riyad Mahrez har så langt vært en av sesongens beste spillere i Premier League. Det ser det ut til at Barcelona også har lagt merke til, for ifølge Mundo Deportivo planlegger den spanske storklubben å hente Leicester-spilleren i januar.

Aston Villa vil forsøke å signere Ahmed Elmohamady fra Hull i januar, skriver The Mirror. Ifølge avisen, skal spilleren ha en prislapp på nærmere 5 millioner pund.

Til slutt tar vi med at Arsenal planlegger å legge inn et bud på 13 millioner pund for Juventus-forsvarer Daniele Rugani i januar, ifølge Calciomercato. 21-åringen skal være på toppen av ønskelisten til London-klubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.