*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Raphael Varane skal være ønsket av flere andre storklubber i Europa. Foto: (Getty Images)

Går mot budkrig for Real Madrid-spiller.

Manchester United-manager Louis van Gaal skal ha et ønske om å hente den franske forsvarsspilleren Raphael Varane fra Real Madrid, melder Talksport. Men det blir trolig ikke enkelt for de rødkledde fra Manchester. Også Paris Saint-Germain skal ha vist interesse for 22-åringen som de også forsøkte å signere i 2011. Dermed kan det hele ende opp med en budkrig mellom de to storklubbene.

Eden Hazard har lenge blitt koblet til Real Madrid og den siste tiden har det vært mange spekulasjoner rundt den lille belgierens fremtid. Nå melder franske L'Equipe at Chelsea-angriperen vil bort fra Stamford Bridge for å bli Real Madrid-spiller.

Liverpool skal være favoritter til å stikke av med signaturen til den 18 år gamle Porto-spilleren Ruben Neves, skriver The Mirror. Merseyside-klubben skal flere ganger ha sendt speidere til Portugal for å følge med på 18-åringens utvikling.

Også Manchester City er på jakt etter unge talenter. Ifølge Daily Mail, ser nå de lyseblå på muligheten for å hente 15 år gamle Victor Moura fra brasilianske Corinthians. Unggutten skal ha imponert City-ledelsen da han var på prøvespill i klubben. Foreløpig er han for ung til å signere for en europeisk klubb, men får City på plass en avtale kan de få førsterett til å kjøpe ham når Moura blir gammel nok.

En rekke Premier League-klubber skal være interessert i å hente Inter-forsvarer Andrea Ranocchia. Den siste klubben som skal ha meldt seg på i kampen om spillerens signatur er Liverpool, hevder Talksport. Fra før av skal Tottenham, Everton, Newcastle og Southampton ha vist interesse.

Manchester City-ving Jesus Navas har den siste tiden blitt koblet til sin tidligere arbeidsgiver Sevilla, men ifølge Talksport, skal den spanske landslagsspilleren ha avvist mulighetene om at han er på vei hjem til gamleklubben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.