RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV UNITED? Moussa Dembele har vært god for Fulham denne sesongen. Nå melder engelske medier at flere Premier League-klubber er interessert i å signere 19-åringen.
ØNSKET AV UNITED? Moussa Dembele har vært god for Fulham denne sesongen. Nå melder engelske medier at flere Premier League-klubber er interessert i å signere 19-åringen. Foto: John Walton (Pa Photos)
Hevder Manchester United kaster seg inn i kampen om Moussa Dembeles signatur.

Tottenham har denne høsten blitt koblet til Fulhams 19 år gamle angriper Moussa Dembele. Unggutten er blant de mestscorende spillerne i Championship med sine åtte mål så langt denne sesongen. Engelsk presse har selvfølgelig lagd et nummer av at Tottenham allerede har en Mousa Dembele på laget, men la dere ikke lure, dette er to forskjellige spillere. Det er imidlertid ikke bare Spurs som har latt seg imponere av Fulhams 19-åring. Også Manchester United skal være interessert i å hente Dembele, skriver London Evening Standard.

Ifølge tyrkiske Takvim, skal Galatasaray-ving Kevin Grosskreutz være på vei til Liverpool. Liverpool-manager Jurgen Klopp kjenner 27-åringen godt fra hans periode i Borussia Dortmund.

Saido Berahino skal fortsatt være interessert i å signere for Tottenham, men akkurat som i forrige overgangsvindu skal West Bromwich ikke være interessert i å selge til London-klubben, skriver The Mirror.

Arsenal viser interesse for Deportiva La Coruñas ving Lucas Perez, melder spanske El Ideal Gallego. 27-åringen har imponert i La Liga denne sesongen med 10 scoringer så langt, og nylig skal Arsenal ha hatt speidere til stede for å følge Perez.

Også 18 år gamle Gabriel Jesus skal være på Arsenals radar, skriver Daily Mail. London-klubben skal ha sendt Palmeiras en forespørsel for å se på mulighetene for å hente ham til den engelske hovedstaden. 18-åringen blir spådd en lysende karriere og blir allerede sammenlignet med Barcelona-stjerne Neymar.

Serieleder Leicester skal ha et ønske om å hente tidligere Manchester City- og nå AC Milan-spiller Nigel De Jong, melder italienske Calciomercato. 31-åringen har ikke spilt siden september, og ønsker seg trolig til en ny klubb når overgangsvinduet åpner i januar. Det er imidlertid ikke bare Leicester som ser på mulighetene for å hente nederlenderen, også Bundesliga-klubbene Schalke 04 og Werder Bremen skal være interessert.

Til slutt tar vi med at Porto vil forsøke å hindre Ruben Neves fra å forlate klubben i januar. Klubber som Liverpool, Chelsea og Arsenal skal alle være interessert i å hente 18-åringen, men Porto ønsker ikke å selge, skriver The Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere