RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET: Cesc Fabregas er ønsket av AC Milan.
ØNSKET: Cesc Fabregas er ønsket av AC Milan. Foto: Peter Nicholls (Reuters)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
AC Milan vil by på Cesc Fabregas i sommer, mens Chelsea vil legge inn megabud på Everton-duo.

Chelsea vurderer å legge inn et samlet bud verdt 100 millioner pund for Everton-duoen Romelu Lukaku og Ross Barkley i sommer, skriver Daily Telegraph. Begge Everton-spillerne har kontrakter som går ut etter neste sesong.

Ifølge samme avis vil AC Milan legge inn et bud på Cesc Fabregas, mens også Nemanja Matic vurderer Chelsea-framtiden etter å ha mistet plassen sin til nettopp Fabregas i det siste. Antonio Conte skal også vurdere Alvaro Morata som spiss-alternativ, mens ryktene om en Costa-exit fortsetter å versere.

Til tross for alle ryktene om en overgang bort fra Everton, er eier av klubben, Farhad Moshiri, sikker på at Romelu Lukaku til slutt vil signere en ny kontrakt på Goodison Park. Det skriver Talksport.

Manchester United har i likhet med Chelsea kastet seg inn i kampen om Celtics 20 år gamle spissjuvel Moussa Dembele, skriver Independent. Flere topplag følger nøye med på Celtic-talentet, som er verdsatt til 30 millioner pund.

En annen ettertraktet Dembele er Borussia Dortmunds Ousmane Dembele.19-åringen følges tett av Barcelona, som vurderer å hente spissen til Camp Nou i sommer.

Napoli-angriper Dries Mertens ønsker ikke å signere ny kontrakt med Serie A-klubben og har bestemt seg for at han ønsker å prøve lykkes i Premier Leauge, hevder Het Laatste Nieuws. 29-åringen har scoret 19 Serie A-mål denne sesongen.

Bruno Martins Indi ønsker å bli værende i Stoke og har begynt samtalene som må til for å gjøre overgangen fra Porto permanent, melder Daily Mirror.

Zlatan Ibrahimovic sin agent Mino Raiola har vært i USA og snakket med LA Galaxy om en mulig overgang i framtiden, hevder spanske Marca. Den svenske spissen vurderer å avslutte karrieren i USA.

Crystal Palace-keeper Steve Mandanda har på Facebook avvist ryktene om at han skal returnere til Marseille til sommeren.

West Hams angrepsjakt fortstter, og ifølge Daily Mirror vurderer Slaven Bilic nå å kjøre et forsøk på å hente Luis Muriel fra Sampdoria. Colombianeren har scoret ti mål i Serie A denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere