RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

USIKKER FREMTID: Kyle Walkers fremtid er høyst usikker.
USIKKER FREMTID: Kyle Walkers fremtid er høyst usikker. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Torsdagens Premier League-rykter

Tottenham kan komme til å måtte lete etter nye backer.

Tottenham kan komme til å måtte finne erstattere for Kyle Walker og Danny Rose. Ifølge London Evening Standard går det i retning overganger bort fra klubben for de to backene. Avisen skriver at Walker er sterkt ønsket av Manchester City og Chelsea. Samtidig som at City også kobles til Danny Rose. Også Manchester United og PSG sies å være interesserte i Rose.

Onsdag ble det bekreftet at Watford-manager Walter Mazzarri er ferdig i jobben ved sesongslutt. Ifølge Daily Mirror ønsker Watford å erstatte Mazzarri med Hulls manager Marco Silva.

Crystal Palace varsler at de ønsker å sikre seg Mamadou Sakho fra Liverpool, men gjør det også klart at de ønsker å forhandle om prisen på franskmannen. Liverpool krever angivelig 30 millioner pund, en pris Crystal Palace ønsker å redusere. Mer om det her.

Bournemouth har blitt koblet til en mulig overgang for Nathan Aké og Asmir Begovic i en god stund nå. Ifølge The Guardian forbereder klubben nå et bud på over 30 millioner pund for de to Chelsea-spillerne.

Fulhams Tom Cairney har hatt en god sesong i Championship, og skal ifølge Telegraph være ønsket av Rafa Benitez og hans Newcastle. Klubben skal ha vært interessert i Cairney også i januar, men ble da stoppet av prislappen på 20 millioner pund. Telegraph skriver at Newcastle nå er klare for å gi det et nytt forsøk å sikre seg Cairney.

Samtidig skriver Daily Mail at Fulham føler seg sikre på å få skrevet en ny kontrakt med stortalentet Ryan Sessegnon. Unggutten har blitt koblet til en rekke toppklubber, men Fulham har gjort det klart at de ønsker å beholde Sessegnon.

Yaya Tourés kontrakt med Manchester City går ut ved sesongslutt, men ifølge Daily Mail går det nå mot en avklaring rundt Tourés fremtid. Avisen skriver at Manchester City trolig vil tilby Touré en ny kontrakt i løpet av neste uke.

Swansea-spiss Bafetimbi Gomes har tilbragt sesongen utlånt til Marseille, men kan komme til å gjøre et comeback i Swansea ifølge Daily Mail. Avisen siterer Swansea-manager Paul Clement som har åpnet for at Gomes kan få spilletid for Swansea neste sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere