Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

MIDTSTOPPER: José Mourinho er ute etter en midtstopper.
MIDTSTOPPER: José Mourinho er ute etter en midtstopper. Foto: Dave Shopland/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock)
José Mourinho er på stopperjakt.

Jerome Boateng skal få lov til å dra fra Bayern München i sommer. Det skal Ed Woodward og Manchester United ha fått med seg. Ifølge Manchester Evening News, kan det være svært aktuelt for rødtrøyene å hente stopperkjempen. Også Tottenhams Toby Alderweireld kobles til klubben.

Liverpools Sadio Mané har blitt koblet med overgang til Real Madrid. Nå har han uttalt til BT Sport at han stortrives i Liverpool. Han legger likevel til at man aldri vet helt sikkert i fotball.

Ifølge The Mirror, har Newcastle-spiller Chancel Mbemba blitt enig med Porto om en overgang. 23-åringen forsvinner for 8 millioner pund, skriver avisen.

VI FØLGER OVERGANGSVINDUET LIVE

Manchester City-unggutt Brahim Diaz (18) er ønsket i West Ham, og kan bli lånt ut for én sesong. Det skriver The Sun.

Arsenal kommer stadig nærmere en overgang for Bayer Leverkusen-målvakt Bernd Leno. Både tyske og engelske aviser, med Bild og Sky Sports i spissen, skriver om interessen fra The Gunners.

I tillegg nærmer Arsenal seg å få til en avtale med både Lucas Torreira fra Sampdoria og Sokratis Papastathopoulos fra Borussia Dortmund. Disse vil totalt koste 50 millioner pund, og kommer til å bli viktige på sentral midtbane og i midtforsvaret til Arsenal den kommende sesong, melder London Evening Standard.

Burnley ønsker å gå på tokt i West Bromwich. Ifølge Daily Mail skal Sean Dyche nemlig ha sett seg ut duoen Craig Dawson og Jay Rodriguez, og han ønsker å gjennomføre en dobbelovergang så raskt som mulig. Det snakkes om en totalsum på 28 millioner pund for duoen.

Tottenham skal ha lagt inn et bud på 15 millioner pund på Jack Grealish fra Aston Villa. Det skriver Sky Sports. Også Chelsea, Fulham og Leicester skal være interessert i 22-åringen.

Den annerkjente journalisten Fabrizio Romano skriver at Leicester har kommet med et bud på 13 millioner euro for Stefano Sturaro. Juventus krever visstnok 20 millioner euro, og forhandlingene fortsetter.

Samme journalist skriver også at West Ham ber svært nær å signere Felipe Anderson fra Lazio for 30 millioner euro pluss fremtidige bonuser.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!