Torsdagens Premier League-rykter

VIL TIL LIVERPOOL?: Nabil Fekir.

VIL TIL LIVERPOOL?: Nabil Fekir. Foto: Charles Platiau (Reuters)

Den franske trollmannen gir ikke opp Liverpool-overgang.

Sagaen rundt Nabil Fekir fortsetter. Daily Mirror skriver nemlig at den franske angriperen har bedt Lyon om å fortsette samtalene med Liverpool, i håp om å få en overgang på plass. Tidligere gikk nemlig Fekirs overgang i vasken etter at Lyon, og president Jean-Michel Aulas, trakk seg fra alle forhandlinger.

For Liverpools del ser det ut til å gå mot en avtale for Xherdan Shaqiri. Paul Joyce i The Times skriver på sin Twitter-side at Jürgen Klopps lag nærmer seg en avtale med Stoke. Det samme rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

Overgangsguruen Gianluca Di Marzio skriver at Real Madrid har kastet seg inn i kampen om Sergej Milinkovic-Savic, og jobber sammen med superagent Jorge Mendes for å få sikret seg overgangen. Lazio-kjempen har tidligere blitt koblet med Manchester United.

Chelsea skal endelig ha begynt å bevege seg på overgangsmarkedet, og ifølge CalcioMercato har klubben sett seg ut Gonzalo Higuaín i Juventus. Han er ventet å være aktuell etter at klubben hentet Cristiano Ronaldo.

Les mer: - Manchester United sa nei til å signere Cristiano Ronaldo

Juventus, på sin side, skal fortsatt være meget interesserte i å sikre seg Matteo Darmian. Talksport hevder at de italienske mesterne fortsatt er i diskusjoner med Manchester United rundt en overgang for forsvareren.

Jorginho skal også være meget aktuell for Chelsea, skal vi tro London Evening Standard. Ifølge den italienske journalisten Fabrizio Romano, som jobber for både The Guardian og Gianluca Di Marzio, så ser det ut til at både Jorginho, og trener Maurizio Sarri går fra Napoli til Chelsea.

Manchester City, som har blitt koblet med Jorginho, skal ha valgt å skinlegge planene om å hente italieneren. Ifølge The Times skal Pep Guardiola nå ha rettet fokus mot kroatiske Mateo Kovacic i Real Madrid.


The Mirror skriver at Everton ønsker å sikre seg den colombianske midtstopperen Yerry Mina. De skal være klare til å legge 21 millioner pund på bordet (ca 225 millioner kroner) for VM-stopperen fra Barcelona.

Yaya Touré står uten kontrakt etter at hans tid i Manchester City er over. The Sun skriver at West Ham har vært i samtaler med 35-åringen, men er usikre på om de ønsker å tilby ham kontrakt.

Det kan gå mot rettssak mellom Wolves og Sporting Club over keeperen Rui Patricio. Wolves har bekreftet avtalen for den portugisiske keeperen, men nå har Sporting klaget dem inn til UEFA. De ønsker kompensering på 50 millioner pund (ca 535 millioner kroner), hevder Birmingham Mail.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag