Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

UVISST: Chelsea-manageren Maurizio Sarri har bedt Eden Hazard bestemme seg for om han ønsker å bli i Chelsea.
UVISST: Chelsea-manageren Maurizio Sarri har bedt Eden Hazard bestemme seg for om han ønsker å bli i Chelsea. Foto: Eddie Keogh (Reuters)
Ender Eden Hazard opp i Real Madrid?

Chelseas stjernespiller Eden Hazard har lenge vært koblet til en overgang til Real Madrid, og nå skriver Onda Madrid at belgieren skal være enig med den spanske storklubben om de personlige betingelsene rundt en overgang.

Wolverhampton skal være interessert i å signere den japanske kantspilleren Shoya Najajima fra portugisiske Portimonense. Leicester og Southampton skal imidlertid også være interesserte, skriver Daily Mail.

Mirror hevder at Aston Villa er favoritter til å signere Burnley- og England-keeper Tom Heaton. Keeperen er nå tredjevalget til Sean Dyche.

Lyon-eier Jean-Michel Aulas ønsker å klargjøre fremtiden til Nabil Fekir innen juletider, skriver Le Progres. 25-åringen var så å si klar for Liverpool i sommer, men Merseyside-klubben trakk seg ut av avtalen etter den medisinske testen.

PSG-keeper Gianluigi Buffon sier han ikke tror lagkamerat Edinson Cavani vil returnere til Napoli i januar. Det skriver FourFourTwo.

Kylian Mbappé ønsker ifølge France Football Frankie de Jong mer enn velkommen til PSG. Sistnevnte har imponert stort for Ajax den siste tiden.

Gazzetta dello Sport skriver at Inter kan komme til å prøve seg på Manchester United-backen Matteo Darmian neste år. Den italienske klubben ønsket å låne 29-åringen i sommer uten å lykkes.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!