Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

TILBAKE: Liverpool-utleide Ben Woodburn kan komme til å gå på lån til en ny Championship-klubb i januar etter å ha slitt med å få nok spilletid i Sheffield United.
TILBAKE: Liverpool-utleide Ben Woodburn kan komme til å gå på lån til en ny Championship-klubb i januar etter å ha slitt med å få nok spilletid i Sheffield United. Foto: Nigel French (Pa Photos)
Liverpools utlånte unggutt skal ha returnert fra låneoppholdet i Sheffield United for godt.

Liverpools Ben Woodburn er en spiller det har blitt knyttet store forventninger til, men 19-åringens låneopphold i Sheffield United har ikke gått som planlagt. Waliseren, som allerede har ni landskamper, skal ifølge Goal.com være i ferd med å avbryte låneoppholdet i Championship-klubben, og skal ha tilbud om videre lån i både Blackburn, Brentford og Hull.

En annen waliser som er i ferd med å flytte på seg, er Aaron Ramsey. Arsenal-spilleren skal ifølge The Guardian være enig med Juventus om en femårskontrakt. Midtbanespilleren slutter seg til Torino-klubben i sommer etter at Arsenal-kontrakten er utløpt.

Les også: Følg overgangsvinduet live her

Goal skriver også at Atletico Madrid skal ha kastet seg inn i kampen om Chelsea-spissen Alvaro Morata. Den spanske storklubben skal ifølge nettstedet være interessert i å hente 26-åringen på lån.

Samtidig skriver Guillem Balague for BBC at Moratas agent skal ha blitt enig med to spanske klubber om en overgang, men at Chelsea ikke vil slippe spissen før de har fått på plass en erstatter.

Napolis midtstopper Kalidou Koulibaly ryktes å være på vei til nærmest samtlige storklubber i Europa, og nå melder Talksport at Real Madrid er beredt til å gi Manchester United kamp om senegaleseren. Madrid-klubben skal ifølge nettstedet være villig til å legge 90 millioner pund på bordet for 27-åringen.

Sagaen om Denis Suarez fortsetter, og Marca skriver nå at Barcelona-president Josep Maria Bartomeu skal ha lovet 25-åringen at han kan forlate Camp Nou.

ESPN skriver at Arsenal har aktivert en klausul i kontrakten til Nacho Monreal som gjør at spanjolen har kontrakt med klubben ut neste sesong.

Samtidig skriver Foot Mercato at Unai Emery har gitt klarsignal til å signere den belgiske kantspilleren Yannick Carrasco fra den kinesiske klubben Dalian Yifang.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!