*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV REAL MADRID: Luis Suarez skal være ønsket av Real Madrid. Foto: Adrian Dennis (Afp)

Hevder Real Madrid vil lokke Luis Suarez fra Liverpool.

Real Madrid har for vane å gå etter de største stjernene, og få er vel større en Liverpools og Premier Leauges toppscorer, Luis Suarez. Spissen, som riktignok har gitt utrykk for at han trives i Liverpool, skal være øverst på ønskelisten til Champions League-vinnerne fra Madrid, skriver The Mirror.

Manchester United er for øyeblikket favoritter til å sikre seg Cesc Fabregas, skriver Daily Express. Årsaken skal være at Barcelona heller vil selge til United enn Chelsea fordi «de rød djevlene» ikke skal spille i Champions League neste sesong.

Det har lenge sett ut til at Sevillas venstreback Alberto Moreno ville ende opp i Liverpool. Men skal vi tro Daily Mail kan backen i stedet være på vei til Tottenham og White Hart Lane, etter at London-klubben skal ha tilbudt 14 millioner pund, Etienne Capoue, samt Roberto Soldado på lån.

Diego Costas overgang til Chelsea vil bli sommeren største. Den vil også bety at både Fernando Torres og Demba Ba forlater Stamford Bridge, hevder Daily Star.

Daily Mirror hevder at Atletico Madrid ønsker å låne Romelu Lukaku fra Chelsea. Den unge belgieren er ment som en erstatter for Diego Costa, skriver Daily Mirror.

Arsenal skal være interessert i den serbiske forsvarsspilleren Nemanja Pejcinovic, skriver Daily Express. 26-åringen er for øyeblikket arbeidsledig etter at Ligue-1-klubben Nice fristilte ham fra kontrakten.

Southampton fortsetter jakten på ny manager etter at Mauricio Pochettino ble ansatt som ny Tottenham-manager. Ifølge Daily Mirror skal Fulham-sjef Felix Magath være blant kandidatene.

Både Tottenham og Arsenal har det siste året vært koblet til Real Madrid-spiss Alvero Morata. Men den siste uken har det blitt spekulert i om 21-åringen er på vei til Juventus. Nå forteller imidlertid Real Madrid-president Florentino Perez at det er null prosent sjanse for at Morata blir Juve-spiller, skriver Talksport.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag