RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BUD AVSLÅTT: Athletic Bilbao har bekreftet at de har avslått et bud på 36 millioner euro fra United for Ander Herrera (t.v.).
BUD AVSLÅTT: Athletic Bilbao har bekreftet at de har avslått et bud på 36 millioner euro fra United for Ander Herrera (t.v.). Foto: Dave Thompson

Torsdagens Premier League-rykter

Dårlig nytt for Manchester United.

Manchester United har vært heftig koblet til Athletic Bilbaos Ander Herrera den sist tiden. På onsdag ble det til og med rapportert at midtbaneeleganten var i Manchester for å gjennomgå en medisinsk test. Nå melder imidlertid Bilbao på sin egen hjemmeside at de har avslått et bud på 36 millioner euro fra Manchester United for Herrera.

Daily Mail melder at United også har kastet seg inn i kampen om Barcelona-stjernen Alexis Sanchez. Chileneren har imponert stort i VM, og den annerkjent italienske journalisten Gianluca Di Marzio har allerede bekreftet interesse fra Liverpool og Arsenal.

Liverpool skal være svært nære å sikre seg signaturen til torsdagens sveitsiske hat-trick-helt, Xherdan Shaqiri. Ifølge Gianluca Di Marzio er spillerens agent for øyeblikket i England for å forhandle om personlige betingelser.

En som kan være på vei bort fra Anfield, er den bite-aktuelle Luis Suarez. Ifølge den spanske avisen Sport, skal Suarez allerede være klar for Barcelona. Katalanerne skal være villige til å punge ut 80 millioner pund for uruguyaneren. Sky Sports' La Liga-ekspert. Guillem Balague, hevder imidlertid at Barcelona ikke har råd til Suarez, og at de derfor vil tilby Alexis Sanchez eller Pedro som en del av avtalen.

En mulig Suarez-erstatter kan være Belgias stjerneskudd, Divock Origi. 19-åringen skal, ifølge Daily Mail, være et mål for Brendan Rodgers. Både Arsenal og Tottenham skal også være interesserte.

Ifølge Daily Star skal Arsenal ha avslått et bud fra Manchester United for Thomas Vermaelen. Louis van Gaal er på desperat stopper-jakt, men Arsenal vil ikke selge kapteinen sin.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere