RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

RYDDESJAU: Louis van Gaal vil kvitte seg med så mye som ti spillere fra dagens United-stall, melder Daily Mirror.
RYDDESJAU: Louis van Gaal vil kvitte seg med så mye som ti spillere fra dagens United-stall, melder Daily Mirror. Foto: Ruben Sprich (Reuters)
- Louis van Gaal vil kvitte seg med ti United-spillere.

Louis van Gaal kan komme til å kvitte seg med så mye som ti spillere denne sommeren. Patrice Evra skal være på vei til Juventus, mens Ashley Young, Wilfried Zaha, Marouane Fellaini, Bebe, Anderson, Tom Cleverley, Nani og Nick Powell også er blant spillerne som også kan forsvinne.
(Daily Mirror)

I et forsøk på å få Jan Vertonghen til å bli på White Hart Lane, vil Tottenham tilby belgieren en ny og forbedret avtale. Belgieren, som vurderes av Barcelona, har to år igjen av sin nåværende kontrakt.
(Daily Mail)

Southampton, West Ham og Swansea har vært ute etter Jefferson Montero etter at kantspilleren gjorde et godt VM for Ecuador. Nå er sistnevnte klubb i ferd med å sikre seg 24-åringen for fire millioner pund. Han spiller nå for meksikanske Monarcas de Morelia.
(Daily Mirror)

Stoke er nær ved å sikre seg Oussama Assaidi fra Liverpool for 4,5 millioner pund. 25-åringen imponerte på utlån forrige sesong og kan bli Stokes femte signering denne sommeren.

(Daily Telegraph)

Bryan Ruiz har ikke vært noen stor suksess i Fulham etter overgangen fra Twente. Etter et godt VM for Costa Rica er likevel interessen for playmakeren til stede. Olympiakos står klar til å hente 28-åringen, og Fulham skal for en eller annen grunn være villig til å la ham gå gratis.

(Daily Mail)

Chelsea er villig til å la John Obi Mikel gå, for så å ta opp jakten på Real Madrids Sami Khedira. José Mourinho har også vist interesse for Paul Pogba, men er ikke like interessert i å bla opp 60 millioner pund. I stedet vil han kaste seg inn i kampen om Khedira, som også kobles til Arsenal.

(Express)

Det har tatt sin tid, men torsdag er det faktisk ventet at Arsenal vil bekrefte kjøpet av Mathieu Debuchy fra Newcastle. Den franske høyrebacken vil koste rundt 10 millioner pund.

(London Evening Standard)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere