RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

LAGKAMERATER: Xabi Alonso skal være aktuell for Manchester United.
LAGKAMERATER: Xabi Alonso skal være aktuell for Manchester United. Foto: Duane Burleson (Afp)
Sist oppdatert:
- Xabi Alonso er aktuell for Manchester United.

Daily Express siterer italienske medier på at Xabi Alonso er på radaren til Louis van Gaal. United er på jakt etter en midtbanespiller, men Arturo Vidal ser ut til å bli værende i Juventus. Ettersom Kevin Strootman ikke er 100 prosent tilbake fra skade, skal United-manageren nå være villig til å by på Xabi Alonso.(Daily Express)

Liverpool vil by 12 millioner pund for å hente Radamel Falcao til Anfield. Den colombianske stjernespissen er også på ønskelisten til Manchester United og Juventus.
(RMC)

Robert Snodgrass er ute med skade i seks måneder med skade. Steve Bruce har startet jakten på en erstatter og skal være villig til å bla opp 12 millioner pund for Blackburns Jordan Rhodes.
(Daily Mail)

Liverpools forsøk på å hente Mario Balotelli skal ha falt gjennom. AC Milan var ikke interessert i en god oppførsel-klausul, som gjorde at Merseyside-klubben kunne sende italieneren tilbake når som helst.
(Daily Star)

Arsenal kan komme til å ødelegge Evertons forsøk på å hente Clement Chantome fra PSG. Arsenal jakter nemlig på hans lagkamerat, Adrien Rabiot, og den franske klubben er ikke villig til å la begge gå.
(Talksport)

Arsenal blir fremdeles koblet til defensive midtbanespillere. Nå er det Newcastle-spilleren Cheick Tiote som trekkes fram i lyset. Lokomotiv Moska skal også være interessert i 28-åringen, men Wenger er fast bestemt på å vinne kampen.
(Daily Star)

Barcelona vil hente Petr Cech fra Chelsea i løpet av sommeren og før overgangsnekten deres starter fra og med neste overgangsvindu.
(Daily Express)

Ajax ga Samuel Eto'o en frist for å svare på et tilbud. Kameruneren svarte ikke tilbudet, og han er dermed ikke lenger aktuell for den nederlandske klubben.
(Voetbal International)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere