RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

TIL UNITED? Paul Pogba skal være ønsket av Manchester United.
TIL UNITED? Paul Pogba skal være ønsket av Manchester United. Foto: Marco Bertorello (Afp)
Hevder Manchester United går for Paul Pogba.

Manchester United brukte nærmere 1,5 milliarder kroner i sommerens overgangsvindu. Men den utrolige summen stopper ikke de rødkledde fra å gå for nye storkjøp allerede i januar. Nå hevder Daily Express at klubben jobber med å hente Juventus-stjerne Paul Pogba tilbake til Old Trafford. United håper 60 millioner pund skal være nok til at den regjerende seriemesteren i Italia gir slipp på 21-åringen.

Arsenal-manager Arsene Wenger er interessert i å hente tyskerne Marco Reus og Sami Khedira, skriver, ikke alltid like troverdige, Caught Offside.

KOBLES TIL INTER: Fabio Borini kan være på vei til Milano i januar.

Liverpool-spiss Fabio Borini var nær med å signere for QPR på overgangsvinduets siste dag, men valgte å takke nei til tilbudet. Det er imidlertid ikke ventet at 23-åringen vil få særlig med spilletid på Anfield, og nå skal Borini være høyaktuell for Inter Milan, som vil hente ham i januar, skriver Daily Express.

Joel Campbells agent har kritisert Arsenal-manager Arsene Wenger etter at franskmannen takket nei til et tilbud fra Benfica for 22-åringen på deadline day, hevder Daily Star.

Venstreback Benoit Assou-Ekotto går en usikker tid i vente etter at Tottenham ikke registrerte ham i deres Premier League-tropp. 30-åringen var på utlån til Queens Park Rangers forrige sesong, men London-klubben viste ingen interesse for kameruneren i sommer. Den siste tiden har Ekotto trent for seg selv i Frankrike. 

Talksport hevder at Manchester United la inn et bud på Barcelona-angriper Adama Traore på overgangsvinduets siste dag, men at budet ble avslått.

MLS-klubben Colorado Rapids ser ut til å signere tidligere England-forsvarer Zat Knight. 34-åringen kommer gratis etter at han forlot Bolton tidligere i år.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere