Torsdagens Premier League-rykter

TIL ARSENAL? Edinson Cavani kobles til Arsenal.

TIL ARSENAL? Edinson Cavani kobles til Arsenal. Foto: Michel Euler (Ap)

Kan være på vei til Arsenal.

Arsenal leder kampen om signaturen til 27 år gamle Edinson Cavani, hevder Daily Star. PSG-spilleren trives, ifølge avisen, ikke i den franske storklubben og håper å forlate klubben. Cavani kan komme til å koste 55 millioner pund, og Arsenal må vente konkurranse fra klubber som Liverpool og Manchester United.

Victor Moses er denne sesongen på utlån fra Chelsea til Stoke, hvor han har imponert stort. Stoke-styreformann Peter Coates er imidlertid ikke i noe hastverk med å gjøre overgangen permanent, skriver Stoke Sentinel.

Romas midtbanestjerne Kevin Strootman har lenge vært koblet til Manchester United, og flere engelske medier har hevdet at nederlenderen kan komme til å signere for de rødkledde allerede i januar. Roma-manager Rudi Garcia sier nå at han ikke har mulighet til å stoppe Strootman om han ønsker en overgang, skriver Daily Express.

Cheick Tiote har gjort det klart at han ønsker å forlate Newcastle. Skal vi tro The Independent kan Emirates bli neste stoppested for 28-åringen. Arsenal skal nemlig være interessert i midtbanekrigeren.

London-klubben har også et håp om å sikre seg signaturen til 15 år gamle Reece Oxford fra West Ham. Daily Express skriver riktignok at Arsenal må vente seg hard konkurranse fra Chelsea.

Manchester United låner ut Nani til portugisiske Sporting denne sesongen. Nå sier 27-åringen at han kan komme til å gjøre overgangen permanent, skriver The Independent.

Barcelona føler seg sikre på at Lionell Messi vil bli værende i klubben, til tross for at argentineren blir koblet til Chelsea og PSG, melder Sky Sports.

Til slutt tar vi med at Liverpool skal være villig til å tilby Napoli 22 millioner pund samt Lucas Leiva for spissen Gonzalo Higuain, hevder Caught Offside.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.