*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI TIL PREMIER LEAGUE? Demarai Gray skal være ønsket av både Tottenham og Arsenal. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Ønsket av både Tottenham og Arsenal.

Lukas Podolski ble helten for Arsenal onsdag kveld da han ble matchvinner på overtid mot Anderlecht. Men skal vi tro Daily Mirror er det ikke sikkert tyskeren blir værende i London-klubben særlig mye lenger. Mangel på spilletid gjør nemlig at 29-åringen kan komme til å forlate klubben allerede i januar.

Antonio Rudiger skal være på ønskelisten til Chelsea, men ifølge Metro drømmer Stuttgart-forsvareren å spille for en helt annen London-klubb. 21-åringen er nemlig Arsenal-fan.

Newcastle har slitt med å finne veien til mål denne sesongen, men et styremedlem i klubben skal ha sagt til Newcastle Chronicle at det på ingen måte er sikkert at klubben vil hente en ny spiss i januar.

Tottenhams Jan Vertonghen har vært inn og ut av laget denne sesongen, men manager Mauricio Pochettino sier han ikke er interessert i å selge belgieren, melder talkSPORT.

Spurs kan imidlertid komme til å hente Birmingham-ving Demarai Gray, skriver The Sun. De må riktignok vente seg hard konkurranse fra London-rival Arsenal som også ønsker 18-åringens tjenester.

Til slutt tar vi med at franske kilder tror Liverpool skal være villig til å bruke store summer på PSG-angriper Ezequiel Lavezzi, skriver Daily Star. Merseyside-klubben kan komme til å tilby PSG 30 millioner pund i janur for argentineren.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.