RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET AV FLERE: Yohan Cabaye skal være ønsket av flere Premier League-klubber.
ØNSKET AV FLERE: Yohan Cabaye skal være ønsket av flere Premier League-klubber. Foto: Franck Fife (Afp)
Flere vil hente ham tilbake til Premier League.

Til tross for at det er første juledag, stopper ikke spekulasjonene om potensielle overganger på balløya. 

Overgangsvinduet nærmer seg med stormskritt, og skal vi tro på ryktene, ligger det an til flere nye kjøp for en rekke av Premier League-klubbene i januar.

Her er ryktene vi fant torsdag. 

Arsenal ser på mulighetene for å hente Yohan Cabaye tilbake til Premier League, skriver France Football. Men klubben må vente seg konkurranse fra rival Tottenham, som også skal være interessert i Paris Saint-Germain-spilleren. Det er kun et år siden Cabaye forlot Newcastle til fordel for PSG, men den franske landslagsspilleren har ikke fått like mye spilletid som han ønsker. Derfor spekuleres det i om han allerede kan være på vei bort fra den franske hovedstaden.

Everton-spiss Samuel Eto'o kan være på vei tilbake til La Liga hvor han tidligere herjet for Barcelona. Denne gangen er det Valencia som ønsker kamerunerens tjenester, melder The Sun. Eto'o har scoret tre mål for Everton i Premier League denne sesongen.

Tidligere Barcelona-spiller Bojan Krkic har blitt en suksess i Stoke City-trøya. Nå ønsker manager Mark Hughes å hente enda en Barca-unggutt til Britannia. Ifølge den respekterte journalisten Gianluca Di Marzio ser Stoke på mulighetene for å hente Sergi Roberto i januar. Roberto har tidligere spilt med Bojan på Barcelonas B-lag, og har lenge vært sett på som et stort talent i spansk fotball.

Til tross for skuffende prestasjoner også i AC Milan-trøya, ser Fernando Torres ut til å være på vei "hjem" til Atletico Madrid. AC Milan bekreftet på julaften at de er i samtaler med den spanske La Liga-klubben om et bytte med Torres og Alessio Cerci. Torres eies i utgangspunktet av Chelsea, men London-klubben har lånt spanjolen ut til Milan for to år. Nå kan det se ut til at Atletico tar over den avtalen for de resterende 18 månedene. 

Til slutt tar vi med at Gareth Bale ikke har noe ønske om å forlate Real Madrid i nærmeste fremtid. Manchester United skal være interessert i å bruke rekordsummer på å få waliseren tilbake til balløya, men den tidligere Tottenham-stjernen skal ikke være interessert. Heller ikke Real Madrid ønsker å gi slipp på Bale, skriver Daily Mail.

Vi er tilbake fredag med ferske rykter. Nettavisen ønsker dere en fin første juledag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere