RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

CHELSEA-AKTUELL: Juan Cuadrado (t.v.) er ønsket av José Mourino og Chelsea. Colombianerens agent har nå reist til London for å snakke med Premier League-klubben. Her er Fiorentina-spilleren i aksjon mot Brasil og Marcelo under sommerens VM.
CHELSEA-AKTUELL: Juan Cuadrado (t.v.) er ønsket av José Mourino og Chelsea. Colombianerens agent har nå reist til London for å snakke med Premier League-klubben. Her er Fiorentina-spilleren i aksjon mot Brasil og Marcelo under sommerens VM. Foto: Eitan Abramovich (Afp)
Sist oppdatert:
Chelsea gir ikke opp håpet om en stjernesignering.

Barcelona og Manchester United virket som sannsynlige stoppesteder for Juan Cuadrado etter fjorårets VM. Det skjedde aldri. Nå er det Chelsea som er ute etter colombianeren. Kantspillerens agent, Alessandro Lucci, har nå dratt til London for å finne ut om omstendighetene tillater en overgang i januar.
(Di Marzio)

Manchester United har ikke mottatt et eneste bud på Anderson, som har til gode å spille en kamp i år. Brasilianeren var i fjor på utlån i Fiorentina, men gjorde ikke sine saker spesielt bra.
(Daily Mail)

Swansea er på spissjakt etter at Wilfried Bony nylig signerte for Manchester City. Blackburns Jordan Rhodes er blant spillerne som skal stå høyt opp på ønskelista til Gary Monk.
(Telegraph)

AC Milan vil se på muligheten for å hente Pablo Osvaldo, som er blitt frosset ut i Inter etter dårlig oppførsel. Samtidig ser den tidligere gigantklubben på Douglas Costa som et alternativ.
(Di Marzio)

Georgios Samaras har kun fått fem innhopp i West Bromwich denne sesongen. Nå går det mot overgang til Al-Hilal fra Saudi Arabia for grekeren.
(Express and Star)

Etter at Mario Balotelli takket nei, skal Parma nå ha flyttet fokus til Adel Taarabt. Queens Park Rangers-spilleren skal imidlertid være skeptisk til å slutte seg til et lag som ligger helt sist i Serie A midtveis i sesongen. Parma gir ikke opp håpet om å overtale ham likevel.
(Di Marzio)

James Milner har blitt koblet til en god del utenlandske klubber de siste årene. Denne gangen er det Valencia som skal være interessert i å sikre seg Manchester Citys 29 år gamle midtbanespiler.
(Daily Mirror)

Roma har intensivert jakten på Chelsea-spilleren Mohamed Salah. Tordag ble det gjort store framskritt i forhandlingene og egypteren kan fort komme til å flytte til mer sydlige strøk ganske kjapt.
(Di Marzio)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere