RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

LITE SPILLETID: Det blir ikke mye spilletid på Javier Hernandez i Real Madrid. Daily Star hevder at West Ham er interessert i å hente ham tilbake til Premier League.
LITE SPILLETID: Det blir ikke mye spilletid på Javier Hernandez i Real Madrid. Daily Star hevder at West Ham er interessert i å hente ham tilbake til Premier League. Foto: Javier Soriano (Afp)
Sist oppdatert:
«Chicharito» kan være på vei tilbake til Premier League.

Javier Hernandez også kjent som «Chicharito» sliter med å få spilletid hos Real Madrid. Ifølge Daily Star, vurderer nå West Ham å kjøpe den meksikanske landslagsspissen av Manchester United, som fortsatt eier ham. Dermed kan det blir en retur til Premier League for 26-åringen.

Dani Osvaldo ble aldri noen suksess i Southampton. Nå skal Premier League-karrieren definitivt være over etter at spissen signerte for barndomsklubben Boca Juniors, skriver The Mirror. 

Manchester United skal fortsatt ha en sjanse til å signere Marco Reus fra Borussia Dortmund til tross for at den tyske landslagsstjernen nylig signerte en ny kontrakt med Bundesliga-klubben, skriver Daily Star. United må imidlertid betale over 50 millioner pund for Reus om de skal ha noe håp om å hente ham.

Palermos stortalent Paulo Dybala skal ha innrømmet at han drømmer om å spille for Barcelona eller Manchester City, skriver Daily Mail. Det er imidlertid Chelsea og Manchester United som foreløpig har vist størst interesse for 21-åringen.

Til slutt tar vi med at tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood seiler opp som en av favorittene til å ta over jobben som Aston Villa-manager. Paul Lambert fikk onsdag sparken av Birmingham-klubben, og Aston Villa ser seg nå om etter en ny manager. 

Tidligere Tottenham-spiss og nå landslagstrener for USA, Jurgen Klinsmann, har også blitt koblet til den ledige jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere