RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UNITED-AKTUELL: Kyle Walker (t.v.) er aktuell for Manchester United, skriver Daily Mail. Her er han i duell med Liverpools Alberto Moreno.
UNITED-AKTUELL: Kyle Walker (t.v.) er aktuell for Manchester United, skriver Daily Mail. Her er han i duell med Liverpools Alberto Moreno. Foto: Jon Super (Ap)

Torsdagens Premier League-rykter

Manchester United vil hente back fra Premier League-rival.

John Terrys kontakt med Chelsea går ut etter denne sesongen, og midtstopperen er allerede nå klar til å signere på en ny avtale. 34-åringen er villig til å skrive under for ett år.
(Daily Star)

Yaya Touré vurderer om han skal forlate Manchester City til sommeren. Inter og Roberto Mancini er mer enn villig til å bla opp for ivorianeren.
(London Evening Standard)

Andrea Pirlo ber Paul Pogba legge fra seg tankene om å dra til England og spille i Premier League. Veteranen ber unggutten fokusere på Juventus og ikke la seg friste til et nytt opphold på balløya.
(The Sun)

Benedikt Höwedes, som tidligere har blitt nevnt som et mål for både Manchester United og Arsenal, sier at han har et mål om å spille i Premier League en dag.
(Daily Mirror)

Kyle Walker kan bli førstemann inn porten på Old Trafford når overgangsvinduet åpner igjen i sommer. Den engelske høyrebacken vil trolig koste rundt 20 millioner pund, og Manchester United er interessert.
(Daily Mail)

Ayemic Laporte har blitt koblet til Arsenal og Manchester United i det siste, men 22-åringen avviser at han kommer til å forlate Athletic Bilbao i sommer.
(Talksport)

Også Andre-Pierre Cignag har blitt nevnt i forbindelse med Manchester United, i tillegg til Liverpool. Marseille skal ha sett seg ut Juventus-spissen Fernando Llorente som en mulig erstatter dersom 29-åringen forsvinner.
(Daily Express)

Palermo-president Mauirzio Zamparini uttalte nylig at ingen italienske klubber har råd til å kjøpe Paulo Dybala. Det kan godt hende, men det hindrer ikke Napoli i å prøve. Napoli-president De Laurentiis har opprettet kontakt med Palermo og Dybalas agent.
(Di Marzio)

Antonio Cassano står uten klubb etter at han ble frigitt av Parma i vinter. 32-åringen er fast bestemt på å bli værende i Italia og har avslått tilbud fra Qatar, Kina og De Forente Arabiske Emirater.
(Di Marzio)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere