RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

TIL PREMIER LEAGUE? Diego Simeone skal være lysten på trenerjobben i Manchester City melder Mirror. FOTO: NTB scanpix
TIL PREMIER LEAGUE? Diego Simeone skal være lysten på trenerjobben i Manchester City melder Mirror. FOTO: NTB scanpix Foto: Dani Pozo (Afp)
Sist oppdatert:
Kan Diego Simeone ha sjarmert seg til Premier League?

Vi begynner dagens rykter med en mann som er nærmere fast plass i ryktebørsen enn han er på Manchester United.

Radamel Falcao har blitt ryktet sterkest tilbake til Monaco eller Real Madrid. Angriperen må vente til mai før United bestemmer seg om de gjør lånet permanent. (Guardian).

Siden 2008 har den brasilianske backen Dani Alves levert energi av en annen verden opp og ned linja på Nou Camp. Nå ser det ut til at de dagene kan være over for Barcelona-spilleren. Manchester United kan være neste stoppested. De er i hvert fall ikke ukjent for å ha en spiller som ligger på grensa til overtenning til enhver tid... (The Sun).

Over til en annen back. Portos Danilo er ventet å avslå interessen fra Liverpool og Arsenal til fordel for Real Madrid. Overgangen er ventet å ligge på rundt 27 millioner pund for 23-åringen. (Daily Mirror).

Arsenal, Manchester City, Tottenham og Southampton skal alle følge den 21 år gamle forsvareren Samuel Umiti fra Lyon. (FootMercato.net)

Tottenham har i store deler av sesongen måtte lene seg på Harry Kanes magiske scoringer. Nå er trener Mauricio Pochettino ute etter å hente hjelp til Kane i Sevillas angriper Carlos Bacca. (Turnstyle).

Arsenals skadeplagede Abou Diaby ser ut til å bli fristilt fra kontrakten sin til sommeren. Det samme skjebnen kan Mikel Arteta eller Mathieu Flamini lide for å måtte vike plass til en ny midtbanesjef. (The Sun).

Ellers følger Chelsea Anderlechts Youri Tielemans og Leander Dendoncker nøye. (Daily Mail).

Helt til slutt kan melder Daily Mirror at Diego Simeone drøyer en ny kontrakt med Atlético Madrid i håp om å bli tilbudt trenerjobben i Manchester City.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere