RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Lionel Messi herjet med David Silva og Manchester Unitd onsdag kveld. Neste sesong kan de møtes oftere, dersom Messi blir Chelsea-spiller.
ØNSKET: Lionel Messi herjet med David Silva og Manchester Unitd onsdag kveld. Neste sesong kan de møtes oftere, dersom Messi blir Chelsea-spiller. Foto: Mike Egerton (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Lionel Messi kobles til Chelsea.

Wolfsburg forsøkte å hente Romelu Lukaku sist sommer, uten hell. Til sommeren vil de gjøre et nytt forsøk, ifølge Daily Mirror, og de er villige til å legge 33 millioner pund på bordet for belgieren.

Manchester City har forespurt seg om muligheten til å hente Kevin de Bruyne fra Wolfsburg. Eks Chelsea-spilleren har vært god for Bundesliga-klubben denne sesongen, og han er nå ønsket tilbake i Premier League, melder London Evening Standard.

Glen Johnsons kontrakt med Liverpool utløper til sommeren. Ifølge Daily Mirror skal Roma ha fått øynene opp for dette, og de skal være interesserte i å hente backen til Italia.

Mateo Kovacic er ønsket av Arsenal. Etter at London-klubben har fått signaler om at Inter er villige til å selge kroaten, skal ryktene ha skutt fart, melder Metro.

Chelsea får 40 millioner pund ekstra å bruke til sommeren. Disse pengene skal klubben ønske å bruke på Lionel Messi og Paul Pogba. De 40 millionene er ekstramidler de har fått tilgjengelig gjennom Financial Fair Play-regler, og kommer utenom det de allerede har tilgjengelig fra før av, melder Daily Telegraph.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere