Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pochettino avviser United-rykter: - Vil bli her i 20 år

VIL IKKE OVERTA UNITED: Mauricio Pochettino hevder han ønsker å bli værende i jobben sin som Tottenham-manager. Han har vært koblet hyppig til Manchester United, etter at José Mourinho fikk sparken i desember 2018.  For øyeblikket er Ole Gunnar Solskjær ansatt som midlertidig manager for «The Red Devils». Han ønsker å bli værende på permanent basis. 
VIL IKKE OVERTA UNITED: Mauricio Pochettino hevder han ønsker å bli værende i jobben sin som Tottenham-manager. Han har vært koblet hyppig til Manchester United, etter at José Mourinho fikk sparken i desember 2018.  For øyeblikket er Ole Gunnar Solskjær ansatt som midlertidig manager for «The Red Devils». Han ønsker å bli værende på permanent basis.  Foto: Ben Stansall (AFP)
Sist oppdatert:
Tottenham-manager Mauricio Pochettino hevder han ikke har planer om å gå for sjefsjobben i Manchester United etter sesongen.

Argentineren løftes fram i britisk presse som den kanskje heteste kandidaten til å overta storklubben fra Manchester når Ole Gunnar Solskjærs midlertidige avtale går ut i mai. Men selv hevder Pochettino at han ønsker å bli i Nord-London i lang, lang tid.

- Jeg ønsker å bli her i 20 år, og så bestemme meg for om jeg vil forlate klubben eller avslutte karrieren her, sier Tottenham-manageren til BBC.

- Jeg er så fokusert her, og jeg ønsker å hjelpe klubben til å oppnå det den drømmer om. Det ville vært fantastisk. Jeg er så glad for å være her, og jeg er så glad for å jobbe under det presset. Hvorfor ikke? fortsetter Pochettino.

Ønsker seg jobben permanent

Ole Gunnar Solskjær har ikke lagt skjul på at han vil bli værende i som permanent manager i Manchester United, men ledelsen i klubben skal for øyeblikket være på utkikk etter en ny manager når kontrakten hans går ut i mai.

Det må dog nevnes at sannsynligheten øker for en permanent ansettelse for Solskjær, om Pochettino ikke er interessert i jobben på Old Trafford.

Les også: Avis: United-spillerne ønsker Solskjær som permanent manager

Pochettino vil gjerne sitte lenger i managerstolen enn det Arsène Wenger gjorde hos Tottenhams erkerival Arsenal. Franskmannen var Arsenal-sjef i 22 år før han ga seg sist sommer.

- Men jeg er ikke sikker, for jeg må spørre Wenger en dag, om jeg får muligheten, om han lever godt med måten han avsluttet på. Det jeg så fra mitt ståsted var at folk behandlet ham så urettferdig, sier Pochettino.

Følg overgangsvinduet liver her!

Skrev under ny kontrakt

Han skrev ny femårskontrakt med Tottenham i mai i fjor. Dermed vil det bli krevende, også økonomisk sett, for United å skulle lokke ham til Old Trafford.

Manchester United og Tottenham møtes førstkommende søndag til et Premier League-oppgjør på Wembley. Tottenham ligger i skrivende stund ti poeng foran United på tabellen. «Spurs» ligger på en 3.-plass i ligaen, mens Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap ligger på en foreløpig 6.-plass, med 38 poeng.

(©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!