RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pochettino ler av Kane-ryktene

SMILER: Tottenhams hovedtrener, Mauricio Pochettino, ler av ryktene om at Harry Kane kan være på vei til Manchester United.
SMILER: Tottenhams hovedtrener, Mauricio Pochettino, ler av ryktene om at Harry Kane kan være på vei til Manchester United. Foto: Toby Melville (Reuters)
Tottenham-treneren «smiler» når han får spørsmål om hva han tenker om at Manchester United vil ha Harry Kane.

Tottenham-spiss Harry Kane (22) har hatt en noe krevende start på årets Premier League-sesong, men i forrige serierunde mot Bournemouth så det endelig ut til å løsne for den engelske landslagsspissen som kunne glede seg over tre mål.

Flere engelske aviser hevdet i sommer at Manchester United ønsket å kjøpe spissen som scoret 21 ganger for Spurs i ligaen forrige sesong. Kane ble imidlertid værende i Nord-London, men nå meldes det igjen om United-interesse for spissen på balløya før det kommende overgangsvinduet i januar.

- Bare rykter

Tottenham-trener Mauricio Pochettino ser likevel ut til å ta det hele med ro. På fredagens pressekonferanse på White Hart Lane begynte argentineren å le da han fikk spørsmål om hva han tenkte om ryktene.

- Jeg smiler bare. Det er bare rykter. Det er alltid rykter, men i fotball er dette normalt, sier Pochettino, ifølge Sky Sports.

- Viktig periode

I stedet for å bry seg om rykter, gleder argentineren seg over at Kane igjen har funnet tilbake til scoringsformen. Pochettino tror Bournemouth-kampen var meget viktig for 22-åringen.

- Det var viktig for ham, for oss, for klubben og for våre supportere. Harry Kane er en veldig viktig spiller for denne klubben. Han har fått tilbake selvtilliten og han stoler på seg selv nå. Vi har alltid hatt troen på ham, forteller Pochettino.

Spurs-treneren tror Kane har lært mye av den tøffe tiden.

- Vi vet at det alltid vil komme slike perioder for alle spisser. Plutselig har de en periode hvor det er vanskelig å score. Men det er en viktig periode for ham å lære av, forklarer Pochettino.

- Han viste at han aldri ga opp og jobbet hardt for laget. Dette tror jeg har vært nøkkelen til at han igjen har begynt å score mål, sier argentineren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TRE MÅL: Harry Kane smilte bredt etter å ha scoret tre ganger borte mot Bournemouth.

- Ingen lettelse

Selv mener Kane at han ikke har tenkt så mye på at målene har uteblitt denne sesongen. Til Sky Sports sa 22-åringen nylig at det ikke var noen lettelse med tre mål mot Bournemouth.

- Man vil så klart score mål som spiss, men det er ikke noen krise om jeg ikke gjør det. Vi har spilt bra som lag og jeg føler at jeg har spilt bra selv om jeg ikke har scoret, sier Kane.

Tottenham er ubeseiret på ni kamper i Premier League og ligger for øyeblikket på 6. plass før den kommende serierunden.

Mandag er det Aston Villa som er lagets neste motstander på White Hart Lane. Birmingham-klubben har slitt enormt denne sesongen og ligger helt sist på tabellen med kun én seier denne sesongen.

Se siste episode av Tippemagasinet her:Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere