Pogba ut med skade mot Basel

SKADET: Paul Pogba måtte ut med skade mot Basel.

SKADET: Paul Pogba måtte ut med skade mot Basel. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Paul Pogba måtte forlate banen tidlig i møtet med Basel tirsdag.

12.09.17 23:43

MANCHESTER UNITED - BASEL 3-0:

Manchester United hadde ingen problemer med å beseire Mohamed Elyounoussi og Basel på Old Trafford tirsdag.

United valset over det sveitsiske laget, uten å anstrenge seg, og vant 3-0.

Spørsmålet er hvordan det gikk med stjernespiller Paul Pogba, som skadet seg i duell med nettopp Elyounoussi tidlig i kampen. Den franske midtbanespilleren så ut til å pådra seg en strekk på baksiden av låret da han strakk seg etter ballen.

24-åringen har notert seg for to mål og to målgivende pasninger på sesongens fire første Premier League-kamper og vært en viktig bidragsyter under José Mourinho.

Morten Langli i Viasats studio tror ikke det er noen krise for Manchester United om Pogba må stå over noen kamper som følge av skaden.

- De har bra dekning i den posisjonen. Herrera spilte sist og var ikke med i dag, Fellaini kommer inn, scorer og er toneangivende. Men selvfølgelig vil de ha Pogba på banen. Han tåler jo å spille mye og. Han kjenner den (strekken) tidlig her, og det ser ikke ut som noen kjempestrekk, uten at jeg skal stille noen diagnose der.

Tirsdag klarte riktig nok Manchester United seg bra uten stjernespilleren. Marouane Fellaini, Romelu Lukaku og Marcus Rashford sørget for en komfortabel 3-0-seier.

Lukaku var godt fornøyd med tirsdagens prestasjon.

- Etter et glipp i Stoke, måtte vi slå tilbake med seier her. Fotballen vi spilte var ikke fantastisk, men vi vant. Vi slipper ikke inn mål, og vi er i utvikling, sier Romelu Lukaku etter kampen, ifølge BBC.

.

Se alle målene fra kampen her:

HTML EMBED

Pogba ut med skade

Kampen startet ikke spesielt hyggelig for Manchester United da kveldens kaptein Paul Pogba måtte forlate banen med skade etter et drøyt kvarter.

Erstatteren hans skulle imidlertid vise seg å være rett mann for anledningen, men først var Henrikh Mkhitaryan farlig frampå for vertene.

Armeneren stormet inn i feltet og kom først på et innlegg fra Romelu Lukaku, men stolpen sto i veien for Uniteds ledermål midtveis i omgangen.

Drøye ti minutter senere kom uttellingen for United. Marouane Fellaini, som kom inn for en skadet Paul Pogba, dukket opp inne i feltet da Ashley Young slo inn fra høyre og stanget inn 1-0.

Lukaku doblet ledelsen

Like etter pause doblet Romelu Lukaku Manchester Uniteds ledelse til 2-0 da han steg til værs og headet ballen i nettet etter et flott innlegg fra Daley Blind.

Nærmest for Basel var Moi Elyounoussi, som lurte Victor Lindelöf, før han testet David De Gea med et brukbar avslutning fra skrått hold. Den spanske keeperen fikk imidlertid fistet ballen over.

Manchester Uniteds tredje var det Marcus Rashford som fikk æren av å sette inn. Fellaini la ballen inn fra venstre, og Rashford dunket ballen ned i gresset og opp i nettaket baken utspilt Tomas Vaclik.

I den andre kampen i samme gruppe tok CSKA Moskva en sterk borteseier med 1-2 mot Benfica.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.